Ispovest Suzane Mančić: Bila sam najviše plaćena u istoriji srpskog "Plejboja", spavali su u liftu zbog mene

- Jedan moj udvarač je izigravao Romea, pa se popeo na balkon moje sobe - pruznala je voditeljka

  • 1
Suzana Mančić Suzana Mančić Foto: ATA Images

Lepoj voditeljki Suzani Mančić, udvarači su redovno ostavljali cveće na kolima, poput Romea se peli na njen balkon, a ona je sada progovorila o nepoznatim detaljima iz svog života.

Kada je upoznala Grka Simeona Ocomokosa, udvarači su se proredili, ali Suzana se i dalje priseća vremena kada je važila za najveću zavodnicu u zemlji.

- Jedan moj udvarač je izigravao Romea, pa se popeo na balkon moje sobe. To je stvarno bilo ludo! Dešavalo se da su neki spavali u mom liftu dok su čekali da se vratim kući. Mnogi su ostavljali cveće na mojim kolima... To nisu bili neki nepoznati ljudi ili ludaci sa ulice, već muškarci s kojima sam kasnije bila u vezi, kojima je bilo stalo do mene. Zato su i birali tako originalne načine da mi to pokažu - započela je "loto devojka".

Suzana je od detinjstva navikla na tretman princeze jer je bila jedinica. Majka Vera i otac Aleksandar potrudili su se da joj ništa ne fali, ali se u njihovoj porodici znao red.

- Kao jedino dete koje je bilo dugo čekano i željeno, imala sam divno detinjstvo sa mnogo ljubavi. Koliko su roditelji bili nežni i brižni, toliko su bili i strogi. Znao se red, da nema vike i cike. Naučena sam da se drugi uvažavaju, da se persira starijima i da se sve nesuglasice rešavaju razgovorom. Zato ja danas nisam konfliktna osoba, nikad se u životu nisam potukla, sve umem da razoružam osmehom - priznala je voditeljka.

Mančićeva period ranog detinjstva pamti i po tome što je uspela da pobedi bolest.

- U ranom detinjstvu dobila sam astmatični bronhitis koji mi se stalno vraćao. Često sam zbog toga odsustvovala iz obdaništa, a mama je naučila da mi daje injekcije jer sam se plašila patronažne sestre. Bolest je savladana do mog polaska u školu - kaže ona.

Suzana je glumila u domaćim serijama "Žikina dinastija","Sedam plus sedam", "Selo gori a baba se češlja" , a sarađivala je i s legendarnim Velimirom Batom Živojinovićem u kultnom ostvarenju "Ćao, inspektore".

- Nisam bila dovoljno samouverena da prihvatim glavnu ulogu u "Nacionalnoj klasi", ali zato sam oberučke prihvatila angažman u filmu "Ćao, inspektore". Deliti kadar s Batom Živojinovićem bilo je kao san. On je u to vreme bio živa legenda i veliki laf. Pomogao mi je sa nekoliko praktičnih saveta, jer mu je bilo jasno da ima posla s početnicom - priznala je ona.

Tokom treće godine studija, Suzana je dobila ponudu da postane loto devojka.

- Najbolje stvari se u životu dešavaju slučajno, tako je bilo i sa loto izvlačenjem. Sećam se da sam spremala neki ispit i ubijala sam se od učenja kada je zazvonio telefon. Zvali su me sa tadašnje Televizije Beograd da dođem jer imaju nešto za mene. Kada sam otišla, morali su najpre da mi objasne šta je loto, jer nisam znala. Sve ostalo je istorija - priseća ona i dodaje da bez obzira na to što je izvukla brojne milionere, niko od njih je nije častio.

Možda najveću prašinu u javnosti podigla je kada se 2004. godine slikala za naslovnu stranu srpskog izdanja "Plejboja".

- Okolina me je osudila zato što sam bila na "Plejboju", ali su mi prijatelji i članovi porodice rekli da je to jedan izuzetan editorijal. I nisam bila potpuno naga, bilo je tu cveća i cveća. Ne bih se više slikala za neki takav magazin. Ne smem da vam kažem koliko sam novca zaradila od tih fotki, jer sam obavezna da taj podatak držim u tajnosti. Mogu samo da kažem da sam bila najviše plaćena u istoriji srpskog izdanja "Plejboja" - dodala je Mančićeva.

Suzana je priznala da nikada nije bila mis Jugoslavije, kao što mnogi misle.

- Često sam nastupala sa misicama, pa se verovatno podrazumevalo da sam i ja jedna od njih. Snimala sam šou-programe sa najlepšim ženama Jugoslavije: Biljanom Ristić, Zlatom Petković i Daliborkom Stojšić - kaže ona.

Nekoliko godina nakon razvoda, 2000. godine od Nebojše Kunića, bubnjara kultne grupe "Sedmorica mladih", Suzana je upoznala svog sadašnjeg muža, Grka Simona Ocomokosa, i od tada živi na relaciji Beograd - Atina.

- Moj i Simonov prvi sastanak je bio režiran. Zajednički prijatelj je procenio da bismo bili dobar spoj i nije pogrešio. Simica je dobar čovek, pravičan, nežan i brižan... Posle 18 godina zabavljanja i suživota, nas dvoje smo se venčali 2018. godine u Grčkoj. Moje ćerke su odrastale uz Simeona, a i njegova deca uz mene. Mi smo jedna velika lepa porodica - zaključila je voditeljka za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA