Rešio da unovči popularnost: Osmakčić snima pesmu sa poznatom starletom, podelio deo refrena sa fanovima

- Ozbiljan hit u najavi - napisao je Osmakčić u opisu videa

  • 3
Zadruga 5, početak, ulazak

Foto: ATA Images

Ozloglašeni bivši zadrugar Marko Osmakčić objavio je video na svom Tiktoku, gde je obavestio fanove da snima pesmu i to sa starletom Stanijom Dobrojević.

Marko je u žiži javnosti već neko vreme zbog lažiranja smrti oca Franja, a on je sada odlučio da unovči popularnost tako što će snimiti pesmu sa starletom i tako još jednom uspeo da šokira javnost.

- Ozbiljan hit u najavi - napisao je Osmakčić u opisu videa i označio Dobrojevićevu.

Marko je podelio deo refrena, a sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, mišljenja su podeljena. Neki fanovi su oduševljeni, dok ima i onih koji smatraju da je sada prešao svaku granicu.

"Jedva čekamo pesmu, kakav si ti kralj", "Svaka čast", " Pesma kida", "Samo ti je ovo trebalo", "Kako te nije sramota?", samo su neki od komentara.

@marko.osmakcic.official Stay tuned.. 🤫🤙🏼#fyp #viral #4you #markoosmakcic #banjaluka #banjalukacity #voiceeffects #hit #hitsoon #zadruga5 #song #foryou #b #s #soon #popular #stanijadobrojevic ♬ original sound - Marko Osmakčić

Stanija je nedavno prokomentarisala ceo montruozni plan porodice Osmakčić rekavši da nema loše mišljenje o Marku, jer je on uvek bio korektan prema njoj.

- Marko je prema meni uvek bio korektan, tako da ne bih ništa ružno rekla za njega. Meni je bitno kakav je neko prema meni, tako da celu tu situaciju ne bih komentarisala, iako je skandalozna - bila je kratka starleta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA