Kad profesor književnosti zapeva "Ne pijem, osim vikendom i radnim danom": Pavle Dejanić "zarazio" pesmom

Dejanić u spotu izgleda moćno, dok jači pol "pari oči" na zgodnu Maju Dimitrijević, poznatu Pole Dance instruktorku

  • 0
Pavle Dejanić Foto: Promo

Kako se čini po komentarima, svi veseljaci i oni koji svaki dan žive kao da im je poslednji - imaju novu himnu. Naime, Pavle Dejanić oduševio je publiku novom pesmom pod nazivom "VIP", što je već na samom startu bilo iznenađenje kada je on u pitanju.

Ovaj roker u duši sjajno se snašao u drugačijem i komercijalnijem pravcu kada je reč o muzici, što se i te kako pokazalo kao odličan potez, jer su ljudi oduševljeni novom pesmom.

Stihovi autora Dušana Bačića koji su "zarazili" sve veseljake i one koji vole provod jesu "ne pijem, osim vikendom i radnim danom", a veliku pažnju privukao je i spot.

Dejanić u njemu izgleda moćno, dok jači pol "pari oči" na zgodnu Maju Dimitrijević, poznatu Pole Dance instruktorku.

- Dragi moji, pred vama je moja nova pesma "VIP". Nadam se da će vam se dopasti i da ćete uz nju đuskati, žurkati i da ćete ispoštovati prvi deo refrena. (smeh) Volim vas - poručio je Pavle.

Pavle Dejanić Foto: Promo

Podsetimo, Dejanić, inače profesor književnosti, svojevremeno je bio drugi u velikom finalu Pinkovih zvezda, a danas je jedan od najzaposlenijih pevača na domaćoj sceni.

Uživajte u novoj pesmi "VIP":

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA