Odrasla u trošnoj kući bake i deke, pa sagradila novu za oca i maćehu: Ovo je Radino imanje u selu Četereže

U kući u Četerežu sada žive Radin otac Rade i maćeha Suzana, dok pevačica i njena sestra zajedno žive u iznajmljenom stanu u Beogradu

  • 5
Rada Manojlović Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/RadaManojlovic

Popularna pevačica Rada Manojlović ponosno ističe da je iz sela Četereže, a pre nekoliko godina u emsiji "Amidži šou" pokazala je kako izgleda njena rodna kuća.

Četereže se nalazi u opštini Žabari, a Manojlovićeva često odlazi kod svoje porodice.

Bakina i dekina kuća u kojoj je pevačica odrasla nije menjala svoj izgled od tada, te je baš onakva kakva je bila kad je Rada živele u njoj.

Emisija je snimljena pre 10 godina, kada je već u centralnom delu dvorišta sagrađena nova kuća na dva sprata. No, tada je bila u procesu opremanja, a sada je već sve tip-top sređeno.

Rada je odrasla u kući bake i dede sa majkom Mirjanom, ocem Radetom, kao i sestrom Majom. Nažalost, pevačicina majka preminula je 2014. godine, a Radina porodica teško je to podnela.

Nakon što je izgrađena nova kuća u njoj sada žive Radin otac Rade i maćeha Suzana, dok pevačica i njena sestra zajedno žive u iznajmljenom stanu u Beogradu, ali često borave u rodnom selu.

- U Beogradu stalno negde žurim ili kasnim, ovde je pak sve "lako ćemo". Dosta su ljudi usporeni i dug im je dan. Primećujem da mi taj mir posle dva dana dosadi - rekla je pevačica jednom prilikom.

Kako izgleda kuća u kojoj je odrasla Rada, kao i imanje u njenom rodnom selu Četereže, pogledajte u galeriji iznad.

Video: Rada i Đani otkinuli bakšiš na rođendanu Milana Miloševića: Gosti ih punili stotinama evra

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ја

    30. jun 2022 | 14:26

    Па,свака јој част,успех је то.

  • PIONIR

    30. jun 2022 | 16:36

    Nemogu svi bit bogati al u sustini deca iz siromasnih porodica su bili bolji i ucenici i vecinom se bolje snasli sami kroz zivot. Ovi sto se sepure u javnosti, vecinom im roditelji kupe kuce ili stanove. Siromasni su vise skromniji i nevole se hvalisat kapitalom. Drago mi je i za Radu, i Seku i Indiru jer su uspele u zivotu bez neke pomoci od roditelja koji nisu bili bogati novcem ali su bogati u dusi sto je mnogo bitnije.

  • PIONIR

    30. jun 2022 | 16:38

    Voleo bih da pokazete viletine od lopina koji su pljackom stekli kapital a njihova deca se hvalisu tim kapitalom kao da su to sami posteno zaradili a nisu. To bi bilo za narod jako zanimljivo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA