Milica Pavlović: Ana me nije kontaktirala, sve je kod advokata! Kako radiš tako ti se vraća

- Mislim da je narodu i te kako jasno kako stvari stoje, negde sam iz poštovanja prema sebi morala da kažem šta mislim - rekla je Milica

  • 3

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović istakla je da je odlučila da stavi tačku na sukob sa kolegiicom Anom Nikolić zbog pesme "Provereno", ali da će se advokati ipak pozabaiti slučajem.

Pavlovićeva je pre nastupa u Nacionalnoj Klasi otkrila da je Ana u međuvremenu nije kontaktirala

- Nije me kontaktirala, nisam ni očekivala. Milim da ćemo danas, baš danas neka bude, lično ću staviti taku na ovu priču iz poštovanja prema publici koja me voli i koja je zavolela ovu pesmi i koja je zajedno sa mnom plasirala i napravila hitom - rekla je Milica, a na pitanje da li će Nikolićevu tužiti, odgovoila je:

- To znači da je i te kako stvar u jednoj dobroj advokatskoj kancelariji u Beogradu. Od mene se pogrdne reči neće čuti ni za koga, ali mislim da je narodu i te kako jasno kako stvari stoje, negde sam iz poštovanja prema sebi morala da kažem šta mislim, ali isto tako imam pravo da danas stavim tačku.

Milica je prokomentarisala i kolege koje je nisu podržale tokom sukoba sa Anom zbog pesme za koju je Nikolićeva otpevala demo snimak, koji je procurio, a sada tu verziju, koja nije originalna Ana izvodi na svojim nastupima.

- To govori o njima. Ne koje me nisu podržale, nego koje nisu na ovu priču odreagovale onako kako treba neko ko se bavi muzikom na pravi način. Svako radi onako kako misli da treba i tako mu se vraća u životu - rekla je Milica.

Pevačica se osvrnula i na provod, a priznala je i koji, kao i kakav alkohol preferira.

- Koliko se dugo nisam provodila, jedan od poslednjih provoda mi je bio u Cirihu, u grčkom klubu, a što se tiče ovde, vidim da je jako popularan matinea. Prvi slobodan dan kada budem imala, čula sam da na Kalemegdanu imaju dobre tmatske žurke. Matine je za mene od 6 do 12, da se malo izđuskam i da idem da spavam - rekla je Milica i dodala da je sa Sašom Matićem uživala u opuštenoj večeri, ali i piću.

- Pošto smo imali nastup u Herceg Novom i ostali dva dana, sinoć smo imali večeru sa prijateljima i lepo smo se uz par čaša vina, po odabiru Saletovom, opustili, nema glavobolje danas, eto, to je neko dobro vino i da nema glavobolje, može. Potpisujem svaki alkohol, ali da nemaš glavobolju posle - rekla je Pavlovićeva.

Kompletan razgovor sa Milicom pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Ana Nikolić peva svoju verziju pesme Provereno na nastupu: Nastavlja da provocira Milicu Pavlović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA