Zlata Petrović se napila sa sinom i njegovim društvom: "Zapričali smo se i na kraju me je puklo"

- Ponudili su mi čašicu da popijem sa njima, ali zapričali smo se - rekla je pevačica

  • 0
Đanijev sin svadba

Foto: Nikola Anđić

Pevačica Zlata Petrović ne deli često detalje svog privatnog života, a sada je otkrila svima jednu šaljivu anegdotu koju će zauvek pamtiti.

Zlata je priznala da se jednom prilikom zapila kada se njen naslednik kod kuće provodio sa drugarima, a sve krenulo tako što su seli samo da bi nazdravili čašicom rakije.

- Jednom sam se zapila sa sinom kod kuće. Došlo mu je neko društvo, ponudili su mi čašicu da popijem sa njima, tako smo se zapričali i eto. Na kraju me je puklo - priznala je Zlata, pa otkrila kako su se proveli.

- Bilo nam je super, oni su na kraju produžili dalje u grad, a ja sam ostala. Bolje da popiju ispred mene da mogu da vidim kako se ponašaju, nego tamo negde iza leđa. Naravno, nisu problematični, to je najvažnije - rekla je pevačica.

- Jovana sam proveravala kad je bio mlađi, posle ne. Non-stop sam se pitala gde je, sa kim je i šta radi. Znala sam da ga zovem više puta u toku večeri. On mi je to zamerao, pričao je da sam dosadna, ali bolje i tako nego da ne mogu mirno da spavam dok ne dođe kući. On je sad svoj čovek. Stao je na noge i više nemam tih problema - kaže pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA