Zvezde koje obećavaju dobru zabavu! Otkriveno koje zvezde učestvuju na karnevalu u Vrnjačkoj banji!

Sve se glasnije spekuliše koje muzičke zvezde će nastupiti na poznatoj manifestaciji, pa je tako objavljen spisak zvezda koje će upriličiti ovu tradicionlanu manifestaciju

  • 0
Vrnjačka banja karneval Foto: Milan Mitrović

Sezona letnjih odmora je počela, a reklo bi se da je širom Srbije uzbudljivo i kada govorimo o brojnim dešavanjima. Vrnjački karneval je uz "Guču" i "Exit" najveća turistička manifestacija u Srbiji i svakako predstavlja krunu dešavanja tokom ove letnje sezone.

Sve se glasnije spekuliše koje muzičke zvezde će nastupiti na poznatoj manifestaciji, pa je tako objavljen spisak zvezda koje će upriličiti ovu tradicionlanu manifestaciju.

Pored više od 40 različitih dešavanja, predviđeni su koncerti Marije Šerifović, Bajage, Ane Bekute, Marine Visković, Nevernih beba i Slavka Banjca ali i mnogih drugi.

Očekuje se dolazak vatrenih Brazilki iz Rio de Ženeira koje svake godine svojim nastupom naprave pravu karnevalsku atmosferu. Pored muzičkih dešavanja, centralno dešavanje je velika međunarodna karnevalska povorka u kojoj se očekuje preko 2000 učesnika koji dolaze sa Kube, iz Meksika, Malezije, sa Arube i iz Italije, Slovenije, Makedonije...

Svi izvođaći istakli su da je čast pevati na ovoj tradicionalnoj manifestacji koja se održava od 10-16 jula u Vrnjačkoj banji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA