Breskvica doživela neprijatnost: "Nemaju stid, ni sram! To je veliko nepoštovanje i jako je ružno"

- Jako mi je krivo što se ovo desilo - navela je mlada pevačica

  • 4
Anđela Ignjatović Breskvica Foto: Nikola Tomić

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, doživela je veliku neprijatnost zbog koje se oglasila javno putem Instagrama.

Anđeli je u javnost procurila neobjaljena pesma, pa se javno obratila publici i prokomentarisala siuaciju u kojoj se našla, ističući da je sve to ružno i veliko nepoštovanje.

- S obzorom na to da neki ljudi nemaju nimalo stida i da nimalo ne poštuju tuđi rad i trud, pesma "Lutka", koja je procurila na Jutjub biće okačena na digitalne platforme kroz dva sata - počela je objavu pevačica.

- Jako mi je krivo što se ovo desilo jer, kao što znate, spot mora prvo da se snima i sve to sam želela da uradim zbog moje publike koja od mene očekuje mnogo, ali prosto je tako kako je - nastavila je ona.

- Pesma će vrlo brzo sa spotom izaći na kanalu "Generacija Zed", i volela bih da izgrmimo sa pregledima tada da pokažemo svima koliko smo jaki da nas ništa ne može uzdrmati - napisala je Breskvica i dodala:

- Još jedna stvar, kao ikada dođete do pesme koja nije izbačena (od bilo kog umetnika) imajte malo poštovanja za uložen trud i novac te osobe i nemojte izbacivati pesmu pre nego što ih taj umetnik izbaci. To je veliko nepoštovanje i jako je ružno.

Video: Breskvica iskreno o ljubavi: Niko neće pogoditi ko je on, nije ljubomoran na Vojaža

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA