≫ 

NBA zvezda oženila poznatu tursku glumicu: Orili se srpski narodnjaci na svadbi

Džedi je zajedno sa prijateljima i suprugom zapevao i hit Halida Bešlića "Miljacka"

  • 3

Turska glumica Ebru Šehin, poznata po ulozi Rejan u seriji "Hrcai", udala se za NBA zvezdzu, Džedi Osmana, a na veselju orili su se srpski narodnjaci.

Spektakularno venčanje održano je na Ohridu, a svadbenom vesleju se moglo čuti nekoliko "narodnjaka". Jedna od pesama koja je mogla da se prepozna je "Ramo, Ramo druže moj", ali u turskoj verziji.

Bilo je i pevanja na srpskom, pa je tako uveče u kafani Džedi, zajedno sa prijateljima i suprugom, zapevao hit Halida Bešlića "Miljacka".

Ovo nije jedino slavlje koje će se desiti, jer par planira još jedno venčanje i to u Turskoj, na plaži Češme blizu Izmira, gde se par i upoznao.

Osmanov otac je iz Turske, a majka mu je iz Novog Pazara.

Deo života Džedi proveo je u Sarajevu gde je išao u osnovnu školu, a odlično govori srpski jezik, što je i na svadbi dokazao.

Kako su turska glumica i NBA zveda slavili venčanje uz srpske narodnjake pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji iznad.

Video: Vujadin Savić istetovirao Mirku na grudima: Fudbalerov romantični gest kao poklon za venčanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mm

    1. jul 2022 | 23:50

    Srpski narodnjaci🤔halid beslic, Ramo ramo srpska pjesma cudno😁

  • nba zvezda

    1. jul 2022 | 23:43

    ovaj ha ha ha

  • 534

    2. jul 2022 | 06:50

    Posle venčanja u Izmiru, par kreće na svetsku turneju pa će se venčati i u Las Vegasu, Temišvaru, Bolonji, Sidneju, Frankurtu i Ćićevcu. Sledeće godine nastavljaju turneju a spisak gradova će naknadno objaviti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA