Maja Marinković progovorila o zdravlju, pa se dotakla Janjuša: "Nema više zle krvi između nas"

Rekla sam zauvek ''zbogom'' bišim ljubavima, priznala je Maja

  • 0
Marko Janjušević, Maja Marinković Foto: ATA Images, Instagram/majaamarinkovic

Maja Marinković u velikom intervju rešila je sve nedoumice oko svog odnosa sa bivšim ljubavima, ali i neprijateljima sa kojima se već neko vreme prepucava putem medija.

Naime, Maja je progovorila o svog zdravstvenom stanju, budući da se pisalo da joj je nedavno pozlilo usled izgladnjivanja.

- Osećam se odlično. Bilo je svakakvih spekulacija na temu mog zdravstvenog stanja. Da li gladujem, padam u nesvest... Ja samo vodim računa o sebi, svom zdravlju, ishrani... Dobro sam, što je najbitnije. Te glasine da sam lošeg zdravlja nisu tačne - rekla je Maja i priznala da li je emotivno ispunjena, kao i da li je rekla bivšim ljubavima ''zbogom'' za sva vremena.

- Emotivna sam ispunjena. Bitno je da je čovek srećan i zadovoljan sobom, a sve ostalo dolazi vremenom. Tako i ja. U spoljnom svetu svi kažu da sam druga osoba. Da, rekla sam zauvek ''zbogom'' bivšim ljubavima, ali one nisi meni - kaže za Pink.rs Marinkovićeva, a onda je progovorila o nedavnom susretu sa bivšim dečkom Markom Janjuševićem Janjušem na jednom prestoničkom bazenu.

- Ne mogu ja da ljudima određujem gde će da se kreću i da vode računa na koja će mesta da izađu da se ne bismo slučajno sreli. Kao, sve je to slučajnost, što pesma kaže. On je posle mene došao na splav, ja sam se iznenadila. Pružila sam mu ruku, mislim da je to ljudski posle svega što smo prošli. Nisam neprijateljski natrojena. Taki je izgoreo. Pitao me je odmah: ''Šta je ovo?''. To je izlizana priča. Objasnila sam mu šta se desilo i bilo je sve u redu. Sve može da se kaže za Janjuša, ali ne može da se porekne da je duhovit. Shvatila sam kao šalu sve. Ne mislim da je imao lošu nameru. Nema više zle krvi između nas. Zakopane su ratne sekire. Nismo u kontaktu nakon bazena, nismo se ni čuli, ni videli... - poručila je bivša zadrugarka, a onda prokomentarisala ljubavnu sagu Dalile Dragojević i svog bivšeg dečka Filipa Cara.

Video: Bahate zadrugarke ugrožavaju svoje i živote drugih: Stoje i snimaju se u kabrioletu koji juri

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA