≫ 

Marija Egelja doživela neprijatno iznenađenje na venčanju: Mislila da grli muža, a onda je usledio šok

- On je moj super dever i ja među njima vidim jasnu razliku, iako mnogi misle da su potpuno isti, meni je razlika očigledna - rekla je Marija

  • 6
Marija Egelja

Printskrin: Instagram/marijaegelja

Voditeljka Marija Egelja otkrila je da doživela neprijatno iznenađenje na svadbi kada je zagrlila brata svog supruga misleći da je on.

Naime, Marija je nedavno postala gospođa Egelja-Dabić, kada se udala za Aleksandra, a sada je otkrila da njen suprug ima brata blizanca, kojeg je uvek mogla da razlikuje od muža - sve do svadbe.

- Zanimljivo je da Aleksandar ima brata blizanca Miška, koga sam znala pre Aleksandra. On je moj super dever i ja među njima vidim jasnu razliku, iako mnogi misle da su potpuno isti, meni je razlika očigledna.

Marija ističe da joj se nije desilo da ih pomeša ali da je na svadbi bilo mnogo ljudi i prigušena svetla, te da je zbog toga pomešala.

- Nikada mi se nije desilo da ih pomešam - do svadbe. Kako su uveče bila prigušena svetla, glasna muzika, mnogo ljudi, s leđa sam prišla svom mužu koji se okrenuo, i vidim to nije on nego Miško. Svi smo počeli da se smejemo, tako da ćemo to sigurno upamtiti i prepričavati - rekla je Marija za Hello.

Video: Venčala se Marija Egelja: Prvi ples prelepe voditeljke i supruga propraćen prskalicama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jedna Nakovčanka

    2. jul 2022 | 12:01

    Marija Egelja je iz jedne divne porodice iz Nakova. Poznajem joj celu porodicu od deda Rade, bake Marije, strica i oca. Kad sam bila đak osnovne škole,, Petar Kočić" u Nakovu, davnih 60-tih godina, trebali smo ići na ekskurziju. Proleće, a u nakovačkim domaćinstvima najgori perio po pitanju novca. Pretežno seoska domaćinstva. Meni mama kaže da trenutno nemaju novca da mi plate ekskurziju. Pitala je ona na par mesta da pozajmi, ali niko nije imao. Ja sam znala da Marijin deda radi i prima platu. Poznavala sam ih i otišla da ga pitam da li bi mi pozajmio pare za ekskurziju. Ja dete, dobar đak i to svi znaju. Bez reči mi je pozajmio potrebnu sumu. Kad sam došla kući i rekla mami, ona samo što se nije onesvestila. Otišla je sa novcima kod Egelja i pitala ga kako ima poverenja da jednom detetu pozajmi pare. On joj je odgovori da ide kući i spremi dete za ekskurziju, a pare kad bude imala neka vrati, a ako i ne vrati Rade časti, jer je dobro i čestito dete. Naravno da je vratila.

  • M

    2. jul 2022 | 11:19

    Marija je najlepsa devojka u Srbiji! Top u svakom smislu! Blago njemom muzu, usrecio se za ceo zivot

  • Vodolijax

    2. jul 2022 | 12:34

    Egelja pa Egelja.....šta ona vodi..prognozu,rijaliti......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA