≫ 

Karleuša se javno obratila Nikolini Pišek: "Bori se za sebe, u inat svih balkanskih mrzitelja žena..."

- Nisi dužna nikome da se pravdaš ili da objašnjavaš, pogotovo ne na ovim prostorima gde su žene građani drugog reda - navela je Jelena

  • 8
Jelena Karleuša Nikolina Pišek Ristović Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić

Pop zvezda Jelena Karleuša uputila je javnu poruku voditeljki Nikolini Pišek, kojoj je 8. maja ove godine, iznenada preminuo suprug, istoričar umetnosti Vidoje Ristović.

Ispod Nikolinine objave na Instagramu, Jelena je ostavila komentar i pružila podršku voditeljki.

- Lutko lepa, draga, mila i dobra, bori se za sebe u inat svih balkanskih mrzitelja žena, bori se za svoje dete jer ti mu to kao majka duguješ, bori se. Tačka. Glavu gore i ne daj na sebe nikada nikome! Budi primer svom detetu za borbu u životu - napisala je pevačica i nastavila:

- Svako ko ti reč kaže, svako ko se drzne da se bavi tvojim parama, tvojim privatnim stvarima, tvojim životom i tvojim novčanikom - neka pu** k****.

- Nisi dužna nikome da se pravdaš ili da objašnjavaš, pogotovo ne na ovim prostorima gde su žene građani drugog reda, gde mediji i muškarci brutalno gaze sve žensko, gde je čak i žena ženi vuk! - napisala je Karleuša.

- Borba draga, lepa i pametna, glavu gore jer je život jedan! A drugi neka p***, bre" - dodala je Jelena, a njen komnetar za nekoliko sati ima više od 400 lajkova.

- Ljubim te, ti si isto lavica na j***** Balkanu i sve znaš - odgovorila je Nikolina na Jelenin komentar.

Video: Najzad osmesi na njihovim licima: Nikolina Pišek objavila snimak s ćerkom uz emotivnu posvetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    2. jul 2022 | 19:46

    Jk godinama pravi karijeru na podrzavanju misljenja koje vrcina ne podrzava jer joj to privuce dodatnu paznju. Paznja joj fali poslednjih par godine jer je svojim sado mazo striptizom zanimljiva damo tinejdzerima. Ko je uzivo video zna da ona teta sa instagrama veze nema sa njom, a koje uzivo cui kako kresti nije to zeleo da ponovi. Tako da moze ili samo da pljuje vece zvezde od sebe ili da ovako podrzava neke likove koje niko ne podrzava i onda krene jos da se svadja ako se neko nakaci i eto naslova par dana

  • nesrecnica

    2. jul 2022 | 18:55

    jk ni fudberima vise nije zanimljiva

  • mirodjija

    2. jul 2022 | 18:48

    u svakoj corbi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA