≫ 

Jovana Jeremić: Ana nije smela to da uradi, pravda je na Miličinoj strani

- Svi smo uvideli da se sa Anom Nikolić nešto dešava... - navela je Jeremićeva

  • 5
Jovana Jeremić, Milica Pavlović, Ana Nikolić, Foto: Milena Đorđević, Privatna arhiva, Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Voditeljka jutarnjeg programa na TV Pink, Jovana Jeremić, prokomentarisala je estradni "rat" između Milice Pavlović i Ane Nikolić zbog pesme "Provereno".

Nakon što je Miličina pesma postala hit, objvaljen je demo snimak, koju je otpevala Ana, i ona na svojim nastupima peva demo verziju numere.

- To je moja omiljena pesma. Tačno ste znali koga da izaberete. Odmah sam rekla kada je ta pesma izašla, da je to Brajina najbolja pesma do sad. U poslednjih dvadeset godina se nije pojavila tako dobra pesma i upravo ću kroz pesmu da počnem. ''Svaki mu je novi dan emotivno polupan'', taj deo mi je omiljeni - rekla je Jovana i istakla da je pravda na Miličinoj strani i da smatra da Ana to nije smela da uradi.

- Ne bih se složila da je Milica Pavlović pevačica u usponu, Milica Pavlović je zvezdetina. I Ana Nikolić je zvezdetina, a što se tiče pesme, pesma je mega hit. Tu je Ana napravila kiks, snimila je demo, ali nije platila pesmu. Milica je u međuvremenu kupila pesmu, Braja je prodao pesmu. Ta pesma papirološki pripada Milici, a onda je Ani bilo krivo što nije do kraja završila posao i pustila je demo snimak. Verovatno je emotivno vezana za tu pesmu - rekla je Jovana i dodala:

- Ja volim Anu Nikolić, stavili ste me u nezgodnu poziciju, jer Anu volim, ali pravda je ovog puta na Miličinoj strani. To je pesma Milice Pavlović, Ana nije smela to da uradi. To je isto kao kada spremam temu, a do subote i nedelje mi ukradu tu temu, a ja u ponedeljk već rekla da ću da je radim, zato više nikada ne najavljujem teme. Redovno su mi krali ideje u infomativi.

Voditeljka je istakla da se vidi da se nešto dešava sa Nikolićevom.

- Svi smo uvideli da se sa Anom Nikolić nešto dešava... Nije to ta zvezda koja sa istim žarom radi svoj posao, kao što je to bilo za prvi album, ''Romale-Romali''... - zaključila je Jovana za Pink.rs.

Video: Milica o sukobu sa Anom: Nije kontaktirala, sve je kod advokata! Kako radiš tako ti se vraća

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    2. jul 2022 | 22:58

    Lutko šta piješ od terapije da i ja probam?

  • nibrS

    3. jul 2022 | 08:53

    Blago kući koju ti promašiš...

  • ????

    3. jul 2022 | 08:25

    Mirodjijo, gde te nema, mada se he razumem u tu muziku i ne slušam, samo čitam razne gluposti kad , vec nema ništa pametnije. E, stara dobra vremena,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA