≫ 

Marko Bulat se ne odvaja od supruge: Nastavlja se borba sa teškom bolešću, doživotno će primati terapiju

- Imam troje dece, imam njega i moram da se borim - priznala je Marija

  • 1
Marko Bulat žena Marija Foto: Marko Jovanović

Pevač Marko Bulat prošle nedelje pojavio se na koncertu dens benova, a društvo mu je pravila supruga Marija Bulat koja je dobila mnogo komplimenata na račun svog izgleda, međutim, ona se već neko vreme bori sa teškom dijagnozom hronične anemije.

Marko i Marija su u braku sedam godina, imaju ćerku i sina, a ona takođe ima i ćerku iz prvog braka, međutim, porodičnu sreću kvari im samo strahovanje za njen život i zdravlje.

- Terapije ću morati doživotno da primam, ali ne bih o tome. Ne daj Bože nikome. Imam troje dece, imam njega i moram da se borim, da budem jaka - priznala je Marija, a Marko čini sve da se ona oseti voljenom i da je ohrabri.

- Bulatu je jako teško otkako je prvo izgubio brata, a potom i majku za koju je bio izuzetno vezan i koju je smatrao stubom porodice i svojim vodičem kroz život. Sve se to izdešavalo pre nego što će se Marija razboleti - izjavio je izvor.

- To je bio poslednji i najteži udarac. Satima je sedeo pored njene bolničke postelje, držao je za ruku dok je primala terapije, brinuo se o deci, a uveče išao u kafanu da peva kako bi im obezbedio normalan život - naveo je izvor.

- Marko je jako pobožan, svakog dana se moli Bogu za njeno zdravlje i siguran je da će mu Bog uslištiti molitve i da će ona ozdraviti - rekao je izvor za Svet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA