≫ 

Ovo su ljubavi Milice Todorović: Zbog njega je išla kod psihologa, a on joj je najveći promašaj

- Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio - glasila je famozna izjava pevačice

  • 1
Milica Todorović, Nenad Jovanović, Rade Kovačević, Miloš Paunović i Petar Strugar

Foto: Nikola Tomić, ATA Images, Instagram/rade_k, Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Pevačica Milica Todorović trenutno je slobodna, a iako ne voli previše da priča o emotivnom životu, neke ljubavi atraktivne plavuše dospele su u javnost.

Miličina prva ljubav je Nenad Jovanović, pevač s kojim je bila dugo u emotivnoj vezi još kao klinka. Njih dvoje zajedno su se takmičili u "Zvezdama Granda".

- Nenad se oženio, mi smo bili mladi tada i drago mi je što smo ostali u dobrim odnosima. Živela sam kod njih, njegova mama me je čuvala kao svoje dete. Nešina sestra mi je jedna od najboljih drugarica - rekla je Milica jednom prilikom.

Njen sledeći dečko bio je Rade Kovačević, brat Saše Kovačevića. I o njemu je Milica imala samo lepe reči.

- Kod mene je sve trajalo četiri godine. Jednom mi je tata rekao: "Ti, sine, doguraš do četiri i ćao". Rade je predivan dečko, dobrodušan, kao i njegova porodica. Ne postoji plan kako da ostaneš s nekim u dobrim odnosima posle raskida, jednostavno se tako desi - izjavila je pevačica ranije.

Milica je zatim bila u romansi s koreografom Milošem Paunovićem, s kojim je u ljubavi provela skoro pet godina.

- Svakako da je veza sa Milošem uticala i na to da profesionalno napredujem. Učio me je plesu, glumi, svašta se od njega može naučiti - priznala je ona jednom prilikom.

Vest da pevačica i koreograf više nisu zajedno začudila je sve budući da su svi očekivali da će se, posle pet godina veze, venčati.

Kako su tada navodili izvori bliski Milici, odluka da se iseli iz njegovog stana se krčkala dugo. Donela ju je više razumom nego srcem, zbog čega joj je bilo dodatno teško da preboli zajednički život koji su imali. Pevačici je navodno trebala pomoć psihijatra nakon raskida.

Poslednji momak, poznat javnosti, bio je Petar Strugar, sa kojim je Milica uplovila u vezu krajem 2019. godine i raskinula nakon pet meseci veze.

- Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio. Šalim se. Kad ne ide, onda ne ide. To je jedini emotivni promašaj koji sam imala. Nismo se slagali energetski. Ja sam na jednoj strani, on je po ceo dan s konjima i to je to - rekla je Milica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veka

    4. jul 2022 | 05:49

    Ovaj Kovacevic joj najlepši bio, Paunovic joj uopste ne pristaje star je brate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA