Jovana Jeremić: Šta ima meni prosečan muškarac da šalje poruke? Nijedna ne može da pruži šta ja mogu!

- Volim dodir, poljubac u vrat. Ja sam sva senzualna, sva se naježim - rekla je voditeljka

  • 9
Jovana Jeremić Foto: Milena Đorđević

Voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, Jovana Jeremić, govorila je o muškarcima i otkrila kakvi kod nje imaju načveće šanse.

- Iskren sam čovek i znam tačno šta tražim. Ko bi ti došao u emisiju i rekao ovo. Niko. Ja da se foliram, ne pada mi na pamet. Ako nije uspešan, nemoj ni da mi prilazi - počela je priču Jovana.

- Šta meni ima prosečan muškarac da šalje poruke? Šta možemo nas dvoje da radimo, možemo da sarađujemo ali mi pričamo o emotivnim odnosima. Izvešće me na večeru koju ne može da plati. O čemu mi pričamo? - rekla je Jeremićeva.

- Volim sve da probam i da osetim. Ne mislim samo na unutrašnja osećanja. Volim dodir, poljubac u vrat. Ja sam sva senzualna, sva se naježim. Ne volim ništa što je brzo i ništa što je agresivno - istakla je Jeremić.

Nije se ni tu zadržala, pa je pojasnila muškarcima koji su zainteresovani za nju šta ona želi i kako joj treba prići.

- Evo kako mi treba prići... Ti prvo moraš da imaš časnu nameru ili u suprotnom gubiš vreme. Neću da imam kombinacije, nemam ja vremena za to. To što ja pružim muškarcu, to mu neće pružiti ni jedna žena. Niko ne može da me zaboravi - rekla je Jovana za "Kurir".

Video: Jovana Jeremić se požalila: Mnogi bogataši su se iživljavali na meni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA