≫ 

Baka Prase isprozivao Muđu: Verovao sam da je dobar momak, pogazio je sve za šta je vredeo

- Da me je prozivao pre nego što sam prestao da snimam i pre cele situacije sa Kikom, ne bih ništa zamerio - naveo je Baka

  • 7
Muđa, Baka Prase Foto: Youtube Mudja/Baka Prase

Popularni jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, isprozivao je jutjuber i gejmera Stefana Vuksanovića, poznatijeg kao Muđa.

Baki je zasmetalo što ja Muđa prozivao u periodu kada se on povukao iz javnosti nakon smrti jutjuberke Kike Đukić, kao i raskid sa devojkom Anjom Blagojević.

Ilić je istakao da je mislio da je Muđa dobar dečko, a zatim na Instagramu izneo šta sada misli o njemu i zbog čega.

- Kao osoba koja se nikada nije mešala u drame i neko ko nije nikada komentarisao druge, imao je poštoanje mnogih. Da me je prozivao pre nego što sam prestao da snimam i pre cele situacije sa Kikom, ne bih ništa zamerio, i ja sam prozivao mnoge - počeo je objavu Bogdan.

- Ali, j***, zinulo d*** za pare od Trova, i 5-6-7 hiljada evra, pogazio sve za šta je vredeo, i jer je znao da će ga tada ljudi podržavati i da će imati mnogo pregleda, odlučio je da me proziva bez razloga - napisao je Baka Prase.

- A da ne pominjem to što je mene zvao to veče kada se to desilo, da pita je l istina, i to što smo sedeli na večeri nekoliko dana ranije. Stvarno sam verovao da je dobar momak, ali je ispao p*** za nekoliko hiljada evra - naveo je Ilić.

- Ne, ovo nije drama, već sam samo hteo da kažem ono što već dugo mislim. Mogao je bar večeru da plati od tih para - zaključio je Baka Prase uz zajedničku fotografiju sa Muđom.

Video: Baka Prase u rangu najvećih zvezda: Najnovija pesma mu je ušla u svetski trending

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    4. jul 2022 | 00:08

    Kakav naslov baka prase isprozivao muđu wau

  • Hipokrat

    4. jul 2022 | 08:50

    Evo ga ovaj odmah se vratio i kreće da napada ljude. Vrati se u rupu ubico!

  • Selektor

    4. jul 2022 | 08:46

    Evo je ova nula se vraća i opet sve po starom. Jedno dete oterao u grob pa se sad malo kajao, kukimakao ali ne može zmija bez pravog lica. Idi bre više u neki Dubai zabi se u diskverd i ferari krevelji se dosadan si sine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA