Sara Jo obara rekorde: Nižu se uspešni koncerti, a u Podgorici publika u transu

Svakim svojim novim potezom, Sara Jo potvrđuje status najveće mlade pop zvezde na našim prostorima

  • 3
Sara Jo Podgorica festival Foto: Promo/City Groove Festival

Pop zvezda Sara Jo prava je senzacija gde god da se pojavi, jer o njenom scenskom nastupu, kostimima i izvođenju hitova “Muškarčina”, “Divlja” i “Bez sna” ne prestaje da se priča!

Tako je bilo i protekle večeri kada je pred nekoliko hiljada ljudi nastupila u Podgorici na festivalu “City Groove”.

U pratnji četiri plesačice, Sara je na scenu izašla u izazovnom crnom Versace trikou, praćena samo za nju dizajniranim video projekcijama na led ekranima.

Nastup je započela hitom “Muškarčina”, koji je publika pevala u glas, što se ponavlja na svakom njenom nastupu ovog leta.

Na samom kraju koncerta publika je bila u transu, a Sara je na kolenima i sa suzama rekla da je ovo bio jedan od njenih najemotivnijih nastupa do sada.

Sa statusom najboljeg performera kod nas, koji vešto spaja muziku i scenski pokret, Sara je tokom juna održala koncerte u Skoplju, Novom Sadu i Herceg Novom, a jul je otpočela ovim velikim nastupom u Podgorici.

Interesantno je da će 22. jula nastupiti na stadionu “Park mladeži” u Splitu, na festivalu Fusion, kao jedina pop zvezda iz Srbije.

Za svaki svoju numeru i nastup ona pažljivo sprema koreografije i kostime, pa je publika na društvenim mrežama već otvorila temu kako će na koncertima koji sledi izgledati nastup za njenu novu pesmu “Zar ne”, za koju će objaviti i video spot krajem sledeće nedelje.

Svakim svojim novim potezom, Sara Jo potvrđuje status najveće mlade pop zvezde na našim prostorima, u čemu se slažu i brojne njene kolege, ali i publika širom regiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA