≫ 

Anastasija pozirala bez brusa: Snimila se iz više uglova, pa raspametila vrelim izdanjem

Ona je na odmoru često objavljivala vrele fotografije u bikiniju, a sada je svojim fanovima ponovo zagolicala maštu

  • 11

Pevačica Anastasija Ražnatović objavila je snimak na kom je pozirala u zavodljivom izdanju, pa još jednom pokazala zašto važi za jednu od najatraktivnijih devojaka na javnoj sceni.

Naime, ona se nedavno vratila sa odmora iz Španje, na kom je bila sa dečkom Nemanjom Gudeljom, gde je često objavljivala vrele fotografije u bikiniju, a sada je svojim pratiocima ponovo zagolicala maštu.

Anatasija je pozirala u plavoj majici, ispod koje nije imala brus, što je mnogima privuklo pažnju, a nju je uparila sa pocepanim pantalonama, koje su joj savršeno pristajale.

Kao modne dodatke, pevačica je izabrala svetlo plavu tašnu kao i zlatni nakit, što je ovaj autfit dodatno ukompletiralo.

Anastasija je sve vreme pozirala i pokazivala autfit sa svih strana, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu na početku teksta, kao i u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kolektivna amnezija

    4. jul 2022 | 18:43

    PročItala knjigu,otišla na predstavu, pomogla nekom ? Devojka je TOLIKO NEINTERESANTA , bleda i bez ikakvog personalitija,može mama da je gura do sutra ,ništa od nje .

  • 534

    4. jul 2022 | 18:16

    Šta će njoj brus?

  • Baka

    4. jul 2022 | 18:04

    A koga je to raspametila?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA