≫ 

Bikini "puca" zbog oblina: Una pokazala dekolte, niko ne može da odvoji pogled od Čoline ćerke

Komentari ispod Unine objave su se samo ređali, a svi su komentarisali kako je čarobna, predivna i prelepa kao i  njen otac može samo da se ponosi na ovakvu ćerku

  • 3
Una Čolić Foto: Instagram/unacolic

Una Čolić, ćerka slavnog pevača Zdravka Čolića, vrlo je aktivna na društvenim mrežama gde svojim objavama često oduševi sve svoje pratioce.

Naime, Una je na svom Instagram profilu objavila novu fotografiju i tako mnoge ostavila bez daha, pogotovo pripadnike jačeg pola.

Ona je pozirala u šarenom kupađem kostimu koji je istakao njene obline i pokazao koliko je zgodna. Una ovo leto provodi u Grčkoj odakle svakodnevno pozira u izazovnim pozama.

Nakon što je objavila fotku kojom je pokazala kako je idealno građena, usledila je i ona u crnom bikiniju koji jedva drži njene grudi.

Komplimenti ispod Unine objave su se samo ređali, a svi su komentarisali kako je čarobna, predivna i prelepa kao i da njen otac može samo da se ponosi ovakvom ćerkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

"Predivna", "Lepa, zavodljiva, čarobna Una", "Lepotica", "Čola da bude ponosan kakvu ćerku ima", "Prelepa" samo su neki od komentara.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Video: Ovako se proslavlja Aranđelovdan u domu Čolića: Pevačeva ćerka objavila snimak i oduševila sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA