≫ 

Lukas zbog Cece napravio izuzetak: Ona u Acinom srcu očigledno ima posebno mesto

Aca je gestom zbog Ražnatovićeve iznenadio sve

  • 1
Aca Lukas i Ceca Ražnatović Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Folker Aca Lukas napravio je izuzetak zbog dugarice, folk zvezde Cece Ražnatović, a njegov gest iznenadio je mnoge.

Lukas je ranije obrisao sve duete koje je snimio sa kolegama, među kojima je Ceca, ali i Milica Pavlović, kao i Jelena Karleuša.

Međutim, Lukas je odlučio da napravi izuzetak samo zbog Ražnatovićeve, pa je njihove duete "Ceni sneg" i "Ne zanosim se ja", vratio na Jutjub.

Dueti koji su na zahtev Lukasovog menadžera Saše Mirkovića uklonjeni sa Cecinog Jutjub kanala sada su vraćeni, a pevač je tada izjavio da ne može niko da ima pesmu sa njim, a da ne plati, ali da nije bio za to da se Ražnatovićevoj uklone numere.

- Istina je da su dueti sa Cecom skinuti, jer ne može više niko da ima na svom Jutjub kanalu pesmu sa mnom a da ne plati ništa. Učestvovao sam u realiziji svih tih pesama, doprineo da postanu slušane, a samo drugi su imali zaradu. E pa ni kod babe nema za džabe, pa tako ni kod mene. Ne mogu pevači da koriste moje ime a da ne plaćaju ništa - rekao je tada Lukas.

- Nisam bio za to da se skinu naši dueti, jer je Ceca nešto drugo, pre svega, moja prijateljica. Radimo na tome da vratimo duete na njen Jutjub kanal - ispričao je tom prilikom pevač.

Video: Aca Lukas se popeo na binu dok je Ceca pevala, pa joj uručio poklon

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA