Marija Mikić pokazala sobu za bebu: Dečija bajka je spremna za ćerkicu - ovaj detalj je sve oduševio

Već za koji dan njena devojčica, kojoj su pevačica i njen verenik već odredili da će se zvati Đurđa, će doći na svet, čemu se oboje neizmerno raduju

  • 0

Marija Mikić broji sitno do trenutka kada će na svet doneti ćerku, a kutak u njihovom domu već je skoro spreman za mezimicu koja uskoro stiže.

Već za koji dan njena devojčica, kojoj su pevačica i njen verenik već odredili da će se zvati Đurđa, će doći na svet, čemu se oboje neizmerno raduju.

Ono na čemu su užurbano ovih dana radili jeste da srede sobu za naslednicu, a pevačica je pokazala i kako su je uredili.

Kako se može videti, sve je u nežnim i pastelnim nijansama, a iako čeka devojčicu, Marija i njen verenik se nisu vodili stereotipom, pa nije sve u roze boji.

Beli krevetac sa posteljinom je spreman, a iznad njega je okačena muzička vrteška belo zelene boje. Zidovi u sobi su beli i nežno roze, sa crtežima poput balona, žirafe i zeke.

Na jednoj strani zida nalaze i okačene plišane životinje - slon, lama i delfin, a zanimljivi detalj na njima su krune zlatne boje.

Već su pripremljene i igračkice, kao i odelca, a tu je i velika komoda gde će smestiti sve što budu dobili i kupili za naslednicu.

Inače, Marija je pre nekoliko nedelja, kada je već ušla u deveti mesec, rešila da snimi dve pesme. Međutim, ni to nije sve. Ona je za obe pesme snimila i spotove i to za 16 sati!

Iako bi mnoge njene koleginice davno ostavile posao po strani i uživale u trudnoći, Marija je pokazala da nije takav tip, te će njene dve nove pesme ovog petka biti objavljene.

Video: Marija Mikić odgovorila na pitanje da li je bilo sukoba u bekstejdžu i otkrila peh koji je zadesio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA