Stanija u ultra mini bikiniju sa providnim tračicama: Atributi spreda i otpozadi kidaju

Starleta je pokazala skoro svaki milimetar svog zgodnog tela

  • 10
Stanija Dobrojević Printskrin/Instagram/Magazin In

Bivša rijaliti učesnica i straleta Stanija Dobrojević provokativnim fotografijama u oskudnom izdanju raspalila je maštu mnogima.

Stanija je poznata kao neko ko se ne libi da pokaže čime raspolaže, a što i ne bi kada svi, sudeći po reakcijama, jedva čekaju takav prizor.

Ona je na sebi imala minijaturni pink bikini koji je jedva pokrio intimne delove tela, a njeni atributi, i napred i otpozadi bili su prvom planu.

Starleta se fotografisala u ogledalu sa svih strana, pokazujući skoro svaki milimetar svog zgodnog tela, a od "vrelog" prizora mnogima nije dobro.

"Bomba", "Ovo nije realno", "Koa da ima 20 godina, telo za medalju", "Najjača riba na svetu", "Mačka i po", "Stanija nema konkurenciju", "Posle ovoga, mnogima je pozlilo", "", neki su od komentara.

Podsetimo, Stanija važi za nekog ko vodi "skup život", a nedavno je otkrilana koji način zarađuje novac.


- Već deset godina me pitaju odakle mi novac - ljudi, prvo računajte iz "Zadruge", "Farme", pobede, koliko je to para, samo to izračunajte - rekla je ona tada i dodala:

- Imam svoju firmu organske kozmetike, zaštitno sam lice prestižne američke firme za suplemente... Ja radim! Nemam radno vreme, ali konstantno radim, živim od reklama.

Video: Stanija pronašla lane i dovela ga kući: Dobrojevićeva demonstrirala na delu svoje prezime

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peđa

    5. jul 2022 | 18:46

    Za tinejdžere i šofere super fotke.😀

  • Gogo

    5. jul 2022 | 18:45

    Prošlo je njeno vreme odavno, sad može samo da se gleda u ogledalo kao stari majmun u onoj dečjoj pesmi.Uživo- krš.

  • Dejan

    5. jul 2022 | 18:44

    Stvarno ste smorili sa ovim golisavim nebitnim stvarima u nasim zivotima....pravite tako kontra efekte kod nekih ljudi da svasta rade i urade nesto lose u zivotu...zamislite se malo....pa se upitajte sta je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA