≫ 

Karleušine 3 izjave koje mnogo govore o odnosu sa Duškom i njenim osećanjima

Pevačica i fudbaler okončali su svoj barak, zajednička imovina prepisana je deci, a starateljstvo dodeljeno Jeleni

  • 6
Jelena Karleuša, Duško Tošić Foto: Instagram/karleusastar, Nikola Tomić

Pop zvezda Jelena Karleuša oglasila se zvaničnim saopštenjem i otkrila da se nakon 14 godina braka razvodi od bivšeg fudbalera Duška Tošića.

Zbog Jeleninih izjava u poslednjih nekoliko meseci mnogi su se pitali šta se dešava sa bračnim parom.

Nakon smrti Milutina Mrkonjića, Jelena je na Instagramu objavila poruku o njemu i Ani Bekuti, koja je dotakla srca mnogih. Ona je tada pisala o Aninoj i Milutinovoj ljubavi, napisavši da je Bekuta imala ono što je Jelena uvek želela.

- Upoznala me je sa Mrkom, bili su tako srećni, zaljubljeni do poslednjeg dana kao tinejdžeri, stalno su se držali za ruke, zvali me telefonom zajedno da komentarišemo i smejemo se... On je svuda išao sa njom, podržavao ju je u svemu, štitio i gledao sa ponosom! Bila sam zadivljena posmatrajući ih, jer je u mom životu to uvek falilo. Bio je ponosan na nju i ona na njega! - napisala je tada Jelena.

Pred doček Nove godine 2022. kada je Jelena pevala ispre Skupštine grada, razgovarli smo sa Jelenom, kao i nakon spektakla, a u oba razgovora spomenuli smo i Duška. Pevačicu smo tada pitali da li je Duško ponosan na njen uspeh i koncert kom je prisustvovao.

- Mislim da bi svako na njegovom mestu bio ekstremno, ekstremno ponosan, jer nema svako ženu koja napravi ono što sam ja napravila. Svakako najbolje njega da pitate - rekla nam je Jelena, ali bez suštinskog odgovora.

Takođe, u novogodišnjem intervjuu sa Jelenom sumirali smo utiske iz prethodne 2021. godine, a na pitanje da li je pored smeha i suza, o čemu smo razgovarali, bilo i romantike u godini za nama, pevačica nam je odgovorila:

- Romantike... (smeh) Pa, nije baš bilo preterano puno romantike. Šalila sam se nedavno na snimanju reklame sa Marijom Šerifović, nazvala sam je Gestapo, a u stvari sam ja više Gestapo. Baš sam kao vojnik - red, rad i disciplina. Na emotivnom planu je kod mene sve vrlo obično, standardno.

Na pitanje da li bi volela da se nešto promeni, u smislu da bude više romantike ili više iznenađenja, Karleuša je odgovorila:

- Ne volim iznenađenja te vrste, jer mediji onda prave od toga spektakl koji ja definitivno ne želim. (smeh) Želim da budem mirna - sve božanstveno, bez iznenađenja, samo ovako da bude.

Podsetimo, Jelena je objavila da je njena i Duškova zajednička imovina prepisana deci, a starateljstvo dodeljeno njoj.

Video: Ovako je JK uživala u magičnom dvorištu na Dedinju nekoliko sati pre objave da se razvodi

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • muka

    5. jul 2022 | 22:03

    ni fudbalerima nije interesantna

  • vojnik

    6. jul 2022 | 07:07

    Za jedno je u pravu… “nema svako ženu koja napravi ono što sam ja napravila”

  • Djudja86

    5. jul 2022 | 22:45

    Od kad kod ovih sto forsiraju "najstariji zenski zanat" ima romantike. Bitan im palaman i to je to,udri samo. Citajte izmedju redova...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA