≫ 

Kaja o raskidu s fudbalerom: Kad odem više se ne vraćam! Hoću da budem dostojanstvena

Par se razišao zbog toga što je njegova porodica navodno bila protiv toga da se Mateo oženi pevačicom zbog njene nacionalnosti

  • 8
Katarina Kaja Ostojić Mateo Pavlović Foto-montaža: ATA Images, Printskrin: TV Pink

Popularna pevačica Katarina Ostojić Kaja u emsiji "Amidži šou" govorila je o raskidu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, nakon tri godine veze.

Kaja je istakla da je definitivno stavila tačku na ljubav sa fudbalerom i poručila da do pomirenja, kako je rekla, neće doći.

- Istina je, to sam još juče rekla, objavila na svom Instagramu. Sad bi zlobnici rekli "Čim izađe iz veze dođe u Amidži"... - rekla je Kaja i dodala:

- Tačka je defiitivno! Ne bih ništa preterano pričala, želim da ostanem dostojanstvena na kraju cele priče. Nema pomirenja, kad jednom odem, više se ne vraćam.

Voditelj Ognjen Amidžić ju je potom pitao kakav joj je trenutno emotivini život.

- Nepostojeći! Verovali ili ne - rekla je Kaja s osmehom na licu.

Podsetimo, kako smo ranije pisali, do raskida je došlo pre mesec dana kada je Mateo odlučio da karijeru nastavi u rodnoj Hrvatskoj, a razlog je bizaran.

Prema tvrdnjama izvora, par se razišao zbog toga što je njegova porodica navodno bila protiv toga da se Mateo oženi pevačicom zbog njene nacionalnosti.

- Mateovi roditelji nikada nisu podržavali vezu sa Kajom. Oni je nikada nisu ni upoznali, uprkos tome što je više puta bila sa Mateom u Hrvatskoj. Jednostavno su se protivili tome da im sin oženi Srpkinju. Njih dvoje su se sve vreme nadali da će taj njihov stav da se promeni kada budu videli koliko se vole i koliko su srećni - rekao je tada naš izvor.

- Ništa se nije promenilo samo su vremenom osećali sve veći pritisak. Nakon njegove odluke da potpiše ugovor sa FK "Rijeka" usledio je dug razgovor, nakon čega i raskid. Shvatili su da ne mogu da nastave vezu budući da se stav njegove porodice nije promenio, te da više neće moći da žive zajedno. Odluku su doneli teško, bez teških reči i svađe. Znam da oboje pate, ali je to za njih bilo jedino rešenje - ispričao je izvor ranije.

Video: Smetalo joj ih povezuju, a sada izlaze zajedno: Kaja u provodu sa osuđenim makroom i Erinim unukom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    5. jul 2022 | 23:14

    On očigledno ima roditelje koji misle o njegovoj budućnosti i žele mu dobro, ona ih još očiglednije nema. I ne verujem da je baš nacionalizam presudio iako znamo kakvi su Hrvati po tom pitanju.

  • 534

    6. jul 2022 | 00:12

    Ma ludi su za snajkom sa detetom koja je 10 godina starija od sina.

  • Jana

    5. jul 2022 | 23:50

    Kakva vilica 😬 ju ju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA