Goca Božinovska o Šijanu: Prihvatila bih da ima 10 žena i da ih izdržavam, samo da je živ

- I pored svega, opet bih izabrala njega, srećna sam što sam imala u jednom periodu svog života takvog lepog čoveka i što sam sa takvim kvalitetnim čovekom rodila decu - rekla je pevačica

  • 2
Goca Božinovska Zoran Šijan

Foto-montaža: Nikola Tomić, Instagram/mirkosijan

Pevačica Goca Božinovska i danas ističe da je pokojni Zoran Šijan njena najveća ljubav, a sada je ispričala detalje njihovog odnosa i prisetila se kako je sve počelo.

- Ujutru u pet sati mi ležimo, ja mu kažem: "Treba da me voziš", tad sam stanovala u centru, u Dimitrija Tucovića. On mi kaže: "Mogu da te vozim samo da uzmeš svoje stvari i da se vratimo" - prisetila se Goca, a njihova bajka završila se neverstvom.

Šijan je poslednje godine svog života proveo s Gocinom najboljom drugaricom i komšinicom Goranom, zbog koje ju je ostavio. Iz te ljubavi Šijan i Gorana dobili su sina.

- Nije bilo lako. Bile smo drugarice. Život je tako nametnuo. To me je promenilo. Tada je to bio najteži trenutak u mom životu. I pored svega, opet bih izabrala njega, srećna sam što sam imala u jednom periodu svog života takvog lepog čoveka i što sam sa takvim kvalitetnim čovekom rodila decu, to nikad ne bih promenila - ispričala je pevačica.

- Sad, kad bi ustao iz groba, da sam mlada, opet bih isto izabrala. Jedino što bih promenila u svom životu je da on bude živ. Prihvatila bih deset žena da ima pored, da ih ja sve finansiram i izdržavam, samo da je živ - rekla je Božinovska.

Kada je Šijan upucan, pevačica nije bila u Srbiji, a vest o njegovoj pogibiji javio joj je Šaban Šaulić.

- Odmah sam čula da mu je čudan glas, pita me: "Gde si, jesi li čula nešto?" Iste sekunde su mi se noge odsekle. Dodao je: "Mislio sam da znaš, možda nije istina, čuo sam da su upucali Šijana u Dimitrija Tucovića" - ispričala je pevačica.

- Kad sam krenula na put, tri dana mi je igralo oko, išla sam tada s Kukijem (Ivan Kukolj Kuki), kažem mu: "Nemoj da pomisliš da ti namigujem, desno oko mi igra već tri dana, ne mogu da gledam" - rekla je Goca za Kurir.

Podsetimo, Zoran Šijan je na tragičan način izgubio život 27. novembra 1999. godine. Šijan je ubijen u centru Beograda, na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića, dok je čekao zeleno svetlo na semaforu. Nakon dve decenije ubica i dalje nije pronađen.

Video: Goca Božinovska: Unuk će mi se zvati Zoran Šijan! Srećna sam i tužna, istovremeno!

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA