≫ 

Skandal u emisiji, devojke iz grupe "Hurricane" oterala radnica sa pumpe: "Izvinite, molim vas"

- Eto vidiš. Ne možemo ovde - rekla je Ksenija

  • 3
Hurricane

Prinstsrin/Youtube/RTV Pink Official

Članice grupe "Hurricane", Ivana Nikolić, Sanja VučićKsenija Knežević radile su intervju za televiziju, a onda je u jednom trenutku nastao skandal.

S obzirom na to da su snimali intervju na parkingu pumpe, radnica je prišla kako bi zamolila TV ekipu da se skloni.

- Izvinite, ali ne možete ovde da snimate. Naređeno mi je da vam to prenesem - rekla je radnica pumpe, dok su se devojke u tom trenutku presekle i šokirano pogledale:

- Eto vidiš. Ne možemo ovde - kazala je Ksenija Knežević, dok je Ivana dodala:

- Brzo ćemo, evo završavamo - izvinjavala se Nikolićeva, a Sanja je dodala:

- Izvinite molim vas, idemo - poručila je Sanja Vučić u emisiji "Exkluzivno".

Podsetimo, grupa "Hurricane" nastupaće zajedno do septembra, nakon čega će napustiti grupu.

- Naši ljudi vole da dramatizuju svaku situaciju. Svakom kolektivu dođe kraj. Istekao nam je ugovor, ne mrzimo se međusobno, ne bijemo se – započela je Ksenija za "Blic", a Ivana se nadovezala i naglasila da im je potreban odmor.

- Teško je kada kažeš “raspadaju se”, uopšte nije tako. Radile smo na inostranom tržištu, svašta se izdešavalo, stvarno nam je potrebno da se malo odmorimo i to je jedina prava istina. Posle “Favorita” smo ušle u mašinu, nismo imale predahe ni malo - rekla je pevačica, a Sanja je dodala:

- Od samog starta je bilo spekulacija da nećemo dugo trajati. Uspele smo dosta za kratak period. Imamo jednu Evroviziju iza sebe, nekoliko hitova, nastupa koliko... Ženske grupe se uvek povezuju sa nekim tinejdž razdobljem, mi zaista imamo dosta godina, za neki takav koncept. Ne kažem da je to razlog, ali je možda neko moje unutrašnje opravdanje zašto treba doći do nekog razrešenja. Neki faktori koji deluju možda marginalno kada se skupe na jednom mestu, može da dođe do kulminacije. Zadovoljne smo svime što smo uradile i stvarno malo da danemo dušom.

Video: Krupni kadrovi zgodnog tela, pa nameštanje gaćica: Uraganka raznela fanove provokativnim snimkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA