Zorica Marković prvi put u provokativnoj haljini: Smršala sam, tako da sada mogu sebi to da priuštim

Pevačica je nedavno iznenadila sve kada se u javnosti pojavila u provokativnoj haljini, budući da je ne viđamo često u tom izdanju

  • 2
Zadruga 4, Finale Foto: Nikola Tomić

Bivša zadrugarka i pevačica, Zorica Marković nakon što je iznenadila mnoge izgledom i stajlingom, priznala je šta misli o estetskim korekcijama i operacijama.

Od pevačica se svašta može očekivati, kako i sama kaže, a nedavno je iznenadila sve kada se u javnosti pojavila u provokativnoj haljini, budući da je ne viđamo često u tom izdanju.

- Nije mi to bila namera, ja sam prvi put obukla haljinu u životu. Dopala mi se, bilo je vruće, a smršala sam, tako da mogu to sebi da priuštim - rekla je Zorica na tu temu.

S obzirom na to da se većina njenih koleginica podvrgla estetskim korekcijama, makar jednoj, pevačica je otkrila da li se i od nje može očekivati neka promena.

- Nikad ne reci nikad, sada ne osećam potrebu, ali ako mi nešto zasmeta, da li bore, da li podočnjaci, možda hoću. Usta ne, uvek sam imala lepa usta, a i kažu da boli. Što se tiče grudi, nema potrebe, to bih da smanjim, ali i to boli. Mada, od mene može svašta da se očekuje, ako mi kvrcne biće - priznala je bivša učesnica Zadruge za "Grand News", koja kaže i da je negativni komentari ne dotiču.

- Mene neko kapira na keca, neko ne može da me ukapira za ceo život. Nemamo mi vremena da se upoznajemo - poručila je Zorica.

Kako pevačica izgleda u haljini pogledajte u galeriji ispod.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA