≫ 

Sramno i strašno! Marijana Zonjić ne zna ko je Nebojša Glogovac, a Viktorija Mitrović "nije sigurna"

Ostale gošće, kao i voditeljka, bile su šokirane, a moglo bi se reći i posramljene zbog njihove sramote

  • 29
Marijana Zonjić, Viktorija Mitrović i Nebojša Gologovac Foto: TV Pink, ATA Images

Rijaliti učesnice Marijana Zonjić i Viktorija Mitrović, ipak mogu da šokiraju javnost ne samo ponašanjem već i neznanjem, a ovog puta one nisu znale ko je legendarni pokojni glumac Nebojša Glogovac.

Marijana i Viktorija, između ostalog, gostovale su u emsiji "Magazin In", a voditeljka Sanja Marinković pitala je svoje gošće da li znaju ko je Glogovac, Marijana je rekla da ne zna, dok Viktrorija "nije bila sigurna".

Ostale gošće, kao i Sanja, bile su šokirane, a moglo bi se reći i posramljene zbog tuđe sramote, pa su usledile i rekcije na društvenim mrežama zbog, kako pišu, "blama decenije" Marijane i Viktorije.

- Znate li ko je Nebojša Glogovac? Ko ne zna? - pitala je Sanja Marinković.

- Mislim da je glumac, nisam sigurna - rekla je Vikorija.

- Marijana, ko je Nebojša Glogovac? - pitala je Sanja.

- Joj ne znam, iskreno. Poznato mi, ali ne znam - rekla je Marijna.

- Ti ne znaš ko je Nebojša Glogovac, nikad čula. Pisac? - pitala ju voditeljka.

- Joj dobro - dodala je Zonjićeva.

- Nije pisac, nego glumac - rekla joj je Sanja.

"Ono kad te je sramota nečije sramote", "Ovo je strašno", "Šta znaju kad ne znaju ko je Glogovac?", "Ne znam da li su svesne svoje sramote", "Pokrijte se ušima", "Sanji i osalim gošćama neprijatno zbog dve budale", "Užasno", "Blam decenije" neki su od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, legendarni Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine, nakon teške bolesti, a iza sebe je ostavio troje dece, sinove Miloša i Gavrila koje je dobio sa Minom Glogovac, te ćerkicu Sunčicu koju je dobio sa Milicom Šćepanović.

Prvu ulogu ostvario je u seriji "Bolji život", u kojoj je igrao školskog druga Slobodana Bobe Popadića.

Nakon završene srednje škole upisuje studije psihologije na Filozofskom fakultetu, a posle dve godine se predomišlja i upisuje Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Sa njim su studirali Nataša Ninković, Vojin Ćetković i Sergej Trifunović.

Prvi film u kojem se pojavio jeste u "Vukovar, jedna priča", gde je igrao lik vojnika Fadila. Prvu glavnu ulogu ostvario je u filmu "Ubistvo sa predumišljajem", gde je tumačio lik Bogdana. Nakon toga ređale su se uloge u ostvarenjima "Do koske", "Bure baruta", a veliku popularnost stekao je u seriji "Porodično blago" u kojoj je igrao Zlatka Gavrilovića.

Dobitnik je i brojnih nagrada, kao što su "Zlatna arena", nagrada Jugoslovenskog dramskog pozorišta, nagrada Zoran Radmilović, Sterijina nagrada za glumačko ostvarenje i drugih.ž

Video: Dolče i Gabana? I njega ćemo da hapsimo, da znaš: Četiri godine bez velikog Nebojše Glogovca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sudija

    9. jul 2022 | 19:56

    Nije strasno sto ove spodobe ne znaju ko je Nebojsa Glogovac,to je njihova sramota,al je strasno sto ove osobe dobijaju medijski prostor i sto mi moramo da znamo ko su one…

  • vm

    9. jul 2022 | 19:00

    Ja ne znam ko su ove osobe ali po neznanju vidim da im kultura nije prioritet u životu. Zašto se čudite, današnje televizije se utrkuju ko će dovesti gluplju i plastičniju osobu pred kamere,od voditeljki do gostiju, a isto važi i za njihovu publiku pred ekranima.

  • Dex

    9. jul 2022 | 18:33

    To je najveća tuga,ovakvi bez škole ,bez prirodne inteligencije zarađuju ogromne pare ,pa ti posle budi mađioničar da vaspitaš dete da uči školu da ide na fakultet pored ovih prostitutki ,pijanaca i nasilnika koji su svaki dan na televiziji PINK.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA