Karađorđe otkrio detalje razgovora s Aleksandrom: Ljuta je kao ris, Peca je ispao gori od Davida!

- Maja je Aleksandri bila drugarica pokretnica, ne znam kako će ta ista Maja sada da izađe na ulicu - rekao je Karađorđe

  • 4
Aleksandra Subotić, Maja Marinković Peca  i Karađorđe Subotić Foto: Nikola Tomić, Instagram/sandrasuboticss, ATA Images

Otac Aleksandre Subotić, Karađorđe Subotić šokiran je zbog afere Maje Marinković i ćerkinog partnera Petra Raspopovića Pece.

Karađorđe je istakao da se čuo sa Aleksandrom i otkrio detalje njihovog razgovora.

- Ostao sam bez teksta! Sada sam video tu vest i iznenađen sam u negativnom smislu! Očekivao sam da joj je Maja drugarica, a za njega sam mislio da je ozbiljan čovek i roditelj. Degradirao je sam sebe kroz ovu priču, mislio sam da misli da malog Jovana - rekao je Karađorđe.

- Čuo sam se sa ćerkom. Ljuta je kao ris. I ja bih bio ljut, ovo je izdaja! Bruka i sramota! Ovo je prevara nad prevarom. Peca je ispao gori od Davida. On je meni davao signale da je preozbiljan čovek, neko na koga može da se osloni, stvarno sam ostao bez teksta - rekao je Subotić, pa dodao:

- Pitao sam Aleksandru pre par sati kada je Magdalena došla sa ekskurzije "Da li se vratio Peca?", a ona mi je rekla da je on sa svojim sinom iz prvog braka i da je bio negde. Ne mogu da verujem da se čovek spustio na nivo Davida. Ona da je pametna, a nadam se da jeste, on je taj koji treba da razmisli gde će sada, jer nije ona ta koja je napravila bulašatinu nego on.

- Loše bih se osećao da je moja ćerka nešto zabrljala, ali ovo... Ostao sam bez teksta! Maja je Aleksandri bila drugarica pokretnica, ne znam kako će ta ista Maja sada da izađe na ulicu. Ovo što je uradila je baš podlo i zaista ovo nisam očekivao da će uraditi. Žao mi je, najžalije mi je malog Jovana. Napravili su detetu haos od života - zaključio je Karađorđe.

Podsetimo, Aleksandra se nakon skandaloznog snimka Maje i Pece oglasila i poručila da je verovala Maji i da je jedna porodica uništena kao i da je dvoje dece ostalo bez oca.

- Nema potrebe bilo ko da me zove! Ja sam nju volela i verovala joj, smatrala je drugaricom i u kuću je dovodila, njega isto najviše na svetu - šta je tu je! - napisala je Aleksandra i dodala:

- Dete sam mu rodila iz ljubavi! Nikog neću pljuvati, ništa me ne zanima! Radujte se ko voli! Jedna porodica je uništena i dvoje dece je ostalo bez oca - KRAJ!

- I molim novinare, prijatelje i neprijatelje... Da me ne zovete i ne pitate kako sam i šta sam... Imam dvoje dece koje treba da spremim za krevet, a ne da se bavim sa takvim ljudima. Zovite aktere, a ne mene! - navela je Aleksandra.

- Ja ništa nisam pogrešila i nemam čega da se stidim! Želim da se smirim i razmislim gde ćemo, šta ćemo i kako ćemo - moja deca i ja - napisala je Subotićeva.

Video: Povukla helanke i snimala odozgo: Maja Marinković na druženju sa zadrugarkama pokazala atribute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro osvetnik

    10. jul 2022 | 09:25

    Jel to beše ona,što je zatrudnela sa maminim dečkom,dok je mama bila u "Zadruzi"?? 🤗🤭 Eto,opet se dokazalo: da karma ili sudbina: sve vraća 😊 Sad se njoj vratilo isto 🤗 Ajoj,kakav polusvet,pa tu se ne zna ko koga?? Izgleda ko koga stigne?? 😂🤣😂🤣

  • Bob

    10. jul 2022 | 08:19

    Ko su ovi likovi da se o njima ovoliko piše?

  • Boško

    10. jul 2022 | 09:39

    Drugarice, pokretnice, sta ucini ti, sta ti znaci u zivotu saka ljubavi?😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA