≫ 

Andrija Jo sa samo 23 godine ostvario san: Pazario luksuzan stan u centru Beograda, pa zaplakao

- Neverovatno mnogo sam ponosan na sebe jer se ceo moj trud isplatio i jer sam uspeo da sam kupim svoj stan iz snova u godinama koje imam - napisao je on

  • 4

Popularni influenser Andrija Jović poznatiji kao Andrija Jo, ostvario je vršnjački san, i kupio sebi stan sa samo 23 godine.

Andrija je veoma popularan na društvenim mrežama gde često počasti pratioce fotografijama iz svog privatnog života, pa je tako i sada podelio sa svom fanovima vesti zbog kojih je prolio suze radosnice.

Naime on je na svom Instagam profilu objavio set fotografija na kojima se pohvalio kako njegov stan izgleda, a pored toga priuštio je svojim pratiocima i snimak na kome se može videti kako plače od sreće i uzbiđenja.

- Od kad sam se doselio u Beograd, najveća želja mi je bila da kupim svoj stan u ovom gradu i stalno sam maštao o tome, pričao svakodnevno svima koliko to želim, možda i previše time smarao ljude oko sebe a i sebe. Čak sam sebe pritiskao da to mora da se desi što pre, zaboravljao svoje godine i nabijao sebi krivicu ali je ovim još jednom dokazano da je najvažnije imati zacrtan cilj i on će se ostvariti - napisao je on u opisu fotografija.

- Neverovatno mnogo sam ponosan na sebe jer se ceo moj trud isplatio i jer sam uspeo da sam kupim svoj stan iz snova u godinama koje imam. Svim ljudima oko mene je dobro poznata moja rečenica "Neću na gluposti da bacam novac, moram da kupim stan" i vredelo je! Pričaću vam u videu koji ću verovatno snimiti uskoro u stanu koliko sam komplikacija imao oko kupovine ovog stana koji jurim skoro godinu dana ali sam se zaljubio u njega na prvi pogled i bio uporan, kao što vidite prevazišao sve prepreke i uspeo - dodao je on.

- Uskoro kreće renoviranje, sredjivanje i naravno useljenje, a sve ćete to moći da pratite na mom YT kanalu, znate da ja skoro nikad ne pokazujem emocije, ne umem baš ni pisanjem to da prenesem ali poslednji klip je video kada sam prvi put ušao u svoj stan i shvatio koliki je to uspeh - napisao je Andrija na svom profilu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuuugaaa

    13. jul 2022 | 00:11

    Pa ti sad guli fakultet, pa jos 30god radnog staza i moooozdaa skupis za ucesce i ratu kredita ako si prijavljen na celu platu... jezivo koliko se skolovanje i normalan rad ne isplate vise u ovo doba drustvenih mreza i rialitija, tuugaaa

  • Laza Lazarevic

    13. jul 2022 | 08:13

    Svaka cast decace treba da se ugledaju na tebe.

  • Milan

    13. jul 2022 | 00:16

    Decko svaka čast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA