Već je poznato ko ulazi u Zadrugu 6: Njih dobro znate, a ovaj bivši ljubavni par je potpuno neočekivan

Nova Zadruga startuje za nepuna dva meseca, a ko će se naći na luskuznom imanju u Šimanovcima, već se nagađa

  • 16
Zadruga bela kuća,  Filip Car, Dalila Dragojević

Foto: A. Nalbantjan, Nikola Anđić, Kobra

Samo nekoliko dana nakon što se završila "Zadruga 5" počele su prijave za kasting za narednu sezonu u kojoj će, pored novih likova, po svemu sudeći ući i dobro poznati, stari učesnici.

Nova, šesta po redu sezona startuje za nepuna dva meseca, a ko će se naći na luskuznom imanju u Šimanovcima, već se nagađa. Iako se govorilo o brojnim starim i novim licima, kako izvor blizak produkciji za "Srbija danas" tvrdi, postoji spisak prioriteta, a većina njih je već potpisala ugovor za Zadrugu.

Svi već znaju da će rijaliti veteran Lepi Mića ponovo biti deo šoua, a šuška se da će mu društvo praviti bivši ljubavnici Dalila Dragojević i Filip Car što mnoge i ne čudi, dok su njihovi fanovi bili iznenađeni. Njih dvoje su, navodno, već odlučili da budu deo "Zadruge".

Kristijan Golubović i Kristina Spalević takođe će navodno ući u Belu kuću, ali se pretpostavlja da će se ona zadržati kraće, jer je u drugom stanju.

Jedan od onih za koje se piše da će se naći na imanju u Šimanovcima jeste i dobro poznati kaskader Uroš Ćertić. Navodno će i Stanija Dobrojević sa bivšim dečkom Markom Markovićem ući u rijaliti. Mnogi kažu da im je ovo bilo neočekivano, jer su nedavno raskinuli svoju vezu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    15. jul 2022 | 17:57

    Nije valjda da ce se i dalje reklamirati prostitucija i nasilje. Kada ce biti zabranjeno to dno?

  • Samo kažem

    15. jul 2022 | 18:14

    Znaci opet za zaludne babe i dedede da imaju gde potrošiti vreme. Sto rekla moja baba, "bez motike i budaka uzeh pare od ludaka".

  • Emy

    15. jul 2022 | 17:38

    Sve sami smarači. A onaj mića kuću nema, ceo život u rijalitiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA