Bajkovita prosidba na koncertu Dragane Mirković: Nakon sudbonosnog "da" pevačica spremila jedinstvenu čestitku

- Želeo sam da Dragana bude deo ovako lepog i važnog trenutka u mom životu jer sam kao dete pomalo bio zaljubljen u nju i od tada volim njenu muziku - rekao je Mirko

  • 7

Na koncertu Dragane Mirković u Bijeljini, Mirko Blagojević (32) diplomirani pravnik iz Bogatića zaprosio je svoju devojku Anu Budimirović (28), mladu doktorku iz Glušaca.

Ana je pred više hiljada posetilaca rekla sudbonosno "da", nakon čega je usledio euforičan aplauz, a Dragana je čestitala tako što je "na suvo" otpevala svoj hit "Jedini".

- Dva meseca smo u vezi i oboje smo shvatili da nas veže velika ljubav i da je, kako kažu, to ono pravo. Pričali smo o veridbi na jesen i kako će to da bude na nekom romantičnom mestu, a mi sami, ali sam odlučio da preduhitrim Anu i priredim joj iznenađenje koje ćemo oboje pamtiti ceo život - priča Mirko.

Od trenutka kada je saznao da Dragana Mirković gostuje u Bijeljini, velika balkanska zvezda se uklopila u Mirkov tajni plan da na njenom koncertu javno zaprosi Anu. Znao je, kaže, da Ana neće odbiti prsten, pa je preko Instagrama pisao Dragani ne verujući da će uopšte pročitati poruku. Međutim, ona mu je odgovorila i pre nastupa su se sreli u hotelu gde mu je potpisala originalni plakat filma "Slako od snova" u kojem je glumila, ali su oboje pred Anom ćutali o prosidbi.

- Želeo sam da Dragana bude deo ovako lepog i važnog trenutka u mom životu jer sam kao dete pomalo bio zaljubljen u nju i od tada volim njenu muziku. Ona je jedini narodnjak kojeg slušam jer je posebna kao umetnik, a potvrdila je i koliko je veliki čovek i profesionalac jer, iako je velika zvezda, ona je sasvim prirodna, spontana, i prijatna - nastavlja Mirko.

Kada je Mirko na pozornici kleknuo i izvadio prsten iz publike se čulo "Bravo, Mirko!", a kada je Ana rekla "da" zagrmeo je još veći aplauz na otvorenom i jedinstvena čestitka Dragane Mirković.

Muzika je, inače, Mirkova velika ljubav, pa u šali kaže da veruje kako će i zajednički život sa izabranicom Anom biti veseo - kao muzika. Odrastao je uz EKV i Partibrejkerse, a poslednjih deset godina sa bendom nastupa u klubovima i na zabavama. Snimio je i singl "Gori moj svet" čiji je kompletni autor i producent Goran Ljubanić, kompozitor iz Bogatića, a za ovu numeru je snimio i spot.

Video: Malo se zbunio: Momak zaprosio devojku na koncertu Bobana Rajovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    16. jul 2022 | 20:40

    Zamislite taj mentalni sklop kad nešto važno u životu radite dok vam peva luče od Beč..,

  • Marija

    17. jul 2022 | 00:16

    Preslatki su !!

  • PAVLE

    17. jul 2022 | 02:09

    Imao sam devojku koja je obozavala Cecu,ja teski roker. Odemo na neku svirku i kazem devojci,vidi sta su orave zvezde a ne kao oni tvoji naduvani seljaci u opankama. Vidi kako se postuje publika. Pridjem u pauzi za stolom,zamolim za sliku,devojci dam tel,necu da imenujem doticnog,znaci samo je podigao ruku i oni u fazonu skloni se. Ja ne verujem,kazem samo 3 sekunde da stanem pored tebe da...Decko pogleda u stranu,za par sekundi mi dokazi neki nabudzeni i kaze mi da se udaljim. SOK! Proslo je tu mar meseci,mi na aerodromu,palimo na odmor,kad gospodja Raznatovic sedi gore,pijucka sta pijucka. Ova moja kao Boga da je videla i hajde i hajde i brzo i oticice,ide,gura se. Reko gde ces zeno luda,ova naduvana seljanka ima da te oduva a neces stici ni da joj pridjes ni da je pitas. Mi prilazimo,zena ustaje,negde krece,Mina je zaustavi,izvine se,zamoli za sekund samo slika...Ceca stade,i jedna i dve slike i rec,dve i uspostavi se da idemo u istom pravcu u ispricale su se kao da se znaju 10 godina,sto ona sto ja bendel. Ljudi,ta zena koliko god da je neko ne voli kao sto je i ja nisam voleo,ne volim je ni danas ali imam drugacije misljenje,ali zena je toliko prirodna,toliko obicna,opustena da je mene takvim stavom oborila totalno,ne racunajuci da u prirodi izgleda fenomenalno. Otisli,sleteli,zena prodje pored nas,nasesi se,javi se,pizeli nam prijatan odmor...Zasto pisem ovo,da mozgovi poput ovog shvate,da nije vazno ko se kojom muzikom bavi i ko koju muziku slusa,to nije merilo ni inteligencije ni da li je neko seljak ili nije . Ima seljaka i umisljenih zvezda i onoh koji jesu,ali su kao ljudi kreteni,prazni,a ima istih takvih koji ma koloko ih ne volis,vidis da su pravi profesionalci,da znaju da ispostuju svakoga i jer su svi oni samo obicni ljudi. I svi smo mi ljudi,ali covek,to ne moze biti svako,pogotovo onaj ko ovako naziva druge ljude koji vole Cecu,Draganu,Sabana i ne znam ni ja vec koje pevace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA