≫ 

JK u ubitačno provokativnoj kombinaciji: Slika na grudima će vas potpuno raspametiti

Jelena je poznata po tome da na nastupima nosi raznolike kostime kojima istakne svoje atribute, ali i na koje troši čitavo bogadstvo

  • 19

Pevačica  Jelena Karleuša navikla je svoje pratioce na "vrela" izdanja, ali kao i uvek, i ovaj put uspela je da ode korak dalje, i sve ih iznenadi.

Jelena je poznata po tome da na nastupima nosi raznolike kostime, kojima istakne svoje atribute, ali i da ne štedi kada su autfiti u pitanju, pa neretko ponese modne detalje koji vrede čitavo bogadstvo.

Naime, ona je prethodne večeri nastupala u Smederevu, a kada se pojavila, svi su bili šokirani jer je ponela top poznatog modnog brenda, na kom se prikazuje gola žena.

Ona je u prvi mah zbunila mnoge jer nisu bili sigurni da li je Jelena gola ili ne, a cena ovog modnog detalja je oko 400 evra.

- Ovaj top mi se sviđa, samo što su nacrtane sikice nekako male - napisala je Jelena u opisu fotografija koje je objavila.

Komentari nisu izostali, pa je tako bilo onih koji su bili oduševljeni, ali i drugih koji su sigurni da su njene grudi veće od onih na topu, a neki su je i kritikovali, rekavši joj da treba još samo i donji veš da skine i da šeta gola.

Jelenino zanosno izdanje pogledajte u videu na početku i kraju teksta, kao i u galeriji ispod.

Video: Karleuša u ubitačnom stajlingu održala koncert u Smederevu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dasa

    17. jul 2022 | 18:13

    Obzirom da ona ide u sve minijaturnijim i ubitacnijim kombinacijama najbolje je da seta naga jer ionako ne pokriva mnogo...! Jako lep primer daje svojim cerkama...!

  • Ja

    17. jul 2022 | 20:58

    Nastupala u Smederevu🤣🤣🤣svetska diva😂🤮

  • Molim

    17. jul 2022 | 19:48

    Moli se baba smilja iz darosave da se javi i da svoj sud o novoj egzibiciji ostavljene kvazi Dive! Baba javi se!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA