Oni su najpoznatiji "rasturači" brakova u Zadruzi: Luna je probila led, a potom su i oni našli ljubavnice

Najveći haos odigrao se u prvoj sezoni rijalitija, kada je Luna Đogani ušla u vezu sa Slobom Radanovićem, koji je tada bio oženjen Kijom Kockar

  • 26

Svaka sezona "Zadruge" pamtićemo po brojnim skandalima, svađama i ručama, ali i po raspadu brakova.

Najveći haos odigrao se u prvoj sezoni rijalitija, kada je Luna Đogani ušla u vezu sa Slobom Radanovićem, koji je tada bio oženjen Kijom Kockar.

Luna i Sloba 

Njih dvoje nisu krili emocije ni kada je Kija stigla u Šimanovce, a nekoliko meseci kasnije, Đoganijeva i pevač su raskinuli.

- Ko bi rekao da će biti ovako...od onakve ljubavi do ovog ovde. Hoćeš sve što sam loše uradila za ovih osam meseci da ponavljaš stalno? - rekla je Luna Slobi u jednom momentu.

- Rekla si da ne želiš da budeš sa mnom i onda si napala mene da ja samo tražim svađu, a ja ništa nisam uradio, samo sam se sklonio da bih bio sam - objašnjavao je Sloba tada, ali do pomirenja nije došlo.

Maja i Janjuš 

Pre nego što je preotela dečka svojoj drugarici Aleksandri Subotić, Maja Marinković je u trećoj sezoni "Zadruge" bez muža ostavila ženu Marka Janjuševića Janjuša. On je u rijaliti ušao kao oženjeni muškarac, a nekoliko meseci kasnije prevario je suprugu sa njom. Njihova turbulentna veza je trajala dugo, a delovalo je kao da nisu uživali u ljubavi, koliko u konfilktima i fizičkim obračunima.

Janjuš je u više navrata isticao da se kaje zbog svega, ali da je Maju zavoleo. Iako je javno prevario ženu sa kojom ima ćerku, ona mu je oprostila. Ipak, bivši košarkaš je ušao i u narednu sezonu, kao i Maja, te su obnovili odnos. Nedugo zatim su konačno rastali i sada nemaju kontakt.

Gruja i Milana

Nikola Grujić rasturio je vezu sa nevenčanom suprugom Ljiljanom zbog prevare u rijalitiju. Njega je zavela Milana Šarac zbog koje nije razmišljao šta ga čeka napolju. Njih dvoje su otvoreno konzumirali vezu, a pevač nimalo nije mario za Ljiljaninu reakciju, sa kojom ima dve ćerke. Iako je delovalo da imaju strastven odnos, kojem niko neće stati na put, Milana i Gruja su nakon nekoliko meseci raskinuli pred samo finale.

- Sa bivšom suprugom imam najkorektniji odnos. Što se tiče dece, non-stop su kod mene, danas smo bili na pecanju, juče smo išli da vozimo rolere – rekao je Gruja nedavno.

Kristijan i Kristina

Kristijan Golubović i Kristina Spalević uplovili su u vezu tokom četvrte sezone "Zadruge", iako je on tada bio u braku sa Ivanom. Ni njih dvoje nisu izostajali sa skandalima. Imali su nekoliko fizičkih sukoba, često su se vređali, a onda bi sve rešavali vrelim akcijama. Od svih veza, jedino je njihova ljubav za sada opstala i van zidova rijalitija. Nedavno su objavili da čekaju i bebu, otkrivši da je Kristina ušla u četvrti mesec.

Dragana i Edo

Dragana Mitar i Edis Fetić imali su buran odnos tokom "Zadruge 3", varali su svoje tadašnje supružnike pred milionima gledalaca i jedno drugom bili ljubavnici, da bi nakon toga stavili tačku na ljubav.

Nedugo zatim su se pomirili i na društvenim mrežama javno pokazivali da se ne odvajaju jedno od drugog, ali izgleda da je pomirenje bilo kratkog daha.

Tara i Ša 

Nenad Aleksić Ša ušao je u "Zadrugu 4" i nakon nekog vremena zaboravio na tadašnju suprugu Ivanu Aleksić, koju je prevario sa Tarom Simov. Prevara mu se jako brzo obila o glavu jer je Tara često pravila scene i imala nebrojeno puta izlive besa. Pored toga što su se svađali konstantno, gledaoci su imali priliku da gledaju i njihove fizičke obračune. Po izlasku iz rijalitija su bili zajedno nekoliko meseci, kupili su kuče, a navodno je reper tada Tari pazario kola. Na kraju su se razišli uz javna prepucavanja, a sada se spekuliše da su ponovo zajedno.

Video: Dejan i Dalila potpisali papire za razvod: Stavljena tačka na brak posle preljube

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolina

    28. jul 2022 | 07:25

    Luna je probila led????Pa Slobin brak sa Kijom je bio odavno rasturen,mnogo pre nego sto se Luna pojavila.Ko opstane sa Kijom,svaka mu cast.

  • Dragana

    28. jul 2022 | 07:19

    Dobar brak niko ne moze da rasturi.

  • Pp

    27. jul 2022 | 22:26

    To je postalo popularno u celoj Srbiji, ne da se ne stide, nego se čak time ponose.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA