Potresne scene u Budvi, Jovana Jeremić plače i jeca: "Poručuju da će me silovati, da neću stići živa do Pinka"

Jovana je kroz suze ispričala kako se nosi s pretnjama, ali i da je slučaj prijavila policiji i da se nada da će Tamara Đurić i Maja Marinković biti ispitane

Jovana Jeremić otišla je sa ćerkom Leom na odmor u Crnu Goru, ali se taj put pretvorio u "pakao" zbog jezivih pretnji nepoznatog muškarca.

Povod da se voditeljki putem pretećih poruka obrati izvesni mafijaš, koji se predstavlja kao član klana Veljka Beluvuka poznatijeg kao Velja Nevolja, jeste njena svađa sa Majom Marinković. Kako nam je Jovana rekla, s pretnjama je počeo u dva noću, a pozvao se na Tamaru Đurić i rekao kako je od nje dobio broj telefona.

Ekipa našeg portala, "Telegraf.rs", srela je voditeljku na plaži vidno uznemirenu i u suzama. Iako kaže da se ne plaši, nije joj svejedno zbog poruka koje je primila.

- To su najgore moguće pretnje, počele su pre 3, 4 dana. One su posledica mog obračuna sa Majom Marinković gde sam rekla šta mislim, nisam uprila prst u nju, samo da je k***a uvek k***a. Nastala su naša prepucavanja. Maja nije uspela verbalno da dosegne moj nivo, jer velike su tu razlike u obrazovanju, intelektu i stilu života. Maja je meni draga ovako, ali nije smela da udara na mene. Ona je rijaliti učesnica, ja sam intelektualac koji je za ovu državu mnoge pozitivne stvari uradila. Kako nije uspela da se obračuna sa mnom, ona je kontaktirala mafijaše vezane za Velju Nevolju, nekog Koljača - počela je Jovana i otkrila deo sadržaja tih poruka.

- Uznemirava me, šalje najgore moguće poruke da će da me siluje, da neću živa stići do Pinkovog studija, da će me ti njegovi tigrovi čekati ispred televizije. Ja sam napadnuta jer branim ispravan sistem vrednosti u javnosti - priča nam voditeljka.

Kada smo je pitali da li njena ćerka Lea primećuje da se nešto dešava, Jovana je briznula u plač.

- Kad mi je stigla poruka, Lea je spavala pored mene. Ja u Crnoj Gori, sama, nemam nikoga, ja sam razvedena žena, nema ko da me brani. Ne može mene niko da uplaši, ja sam uvek bila jaka žena, ovo će samo da me osnaži. Jer, ako dozvolimo da neko preti najgledanijoj voditeljki u zemlji, dokle smo stigli kao društvo? Ja ne plačem jer se bojim, pi*da se ne bojim. Lea ne sme da oseti, ima samo mene, ja sam joj bukvalno otac i majka - priča uplakana Jovana.

Kako kaže, sve je prijavila nadležnim organima.

- Obavestila sam sve državne organe, digla sam celu Srbiju na noge. Jer, ne može da se nađe nijedan kriminalac u ovoj zemlji ko može da preti jednoj časnoj, poštenoj ženi, a posebno što sam ja novinar i neko ko je pravedan i ko je doneo ovoj državi samo dobro. Iza mene ne stoji niko, nisam imala saradnju ni sa jednom kriminalnom grupom. Maja mora da pruži ruku nekom ko je jači od nje, a ne da mi džukački, jer je to ta k*******a politika, šalje mafiju na vrata. Da mene mafijaš maltretira, da maltretira moje dete, to je odron ljudskog društva. Jednoj ženi s detetom, samohranoj majci prete. Zato moj muž mora da bude jak, da bude faca - priča Jovana koja je tražila da se ispitaju i dve starlete.

- Tražila sam u policiji da se i Maja i Tamara saslušaju. Jer, ne mogu određene žene iz rijalitija da mafijaju. Prvo, ja nisam deo rijaltija, ja sam bre elita u svakom smislu. Učila sam školu, trudila se da budem dobar čovek. Ne mogu devojke tog nivoa da se iživljavaju i šalju mafijaše. Na šta ovo liči?Podnela sam krivičnu prijavu. Odgvoraće i on i njih dve. Da vidimo kakve veze imaju one s time. Mora da im bude jasno gde je njima mesto i kako mogu da se ophode prema nekome, jer one i ja nismo isto. Njihov problem je doza ljubomore. Ja imam telo starlete, a mozak intelektualca. Nisam ja kriva što sam fatalna za muškarce i što intrigiram javnost više nego bilo koja starleta u Srbiji. Takva mi je harizma.

Ona sumnja i da je Velja Nevolja uopšte upleten u to.

- Pozvao se da će na tribinama da skandiraju neki novi napis s mojim imenom. Ja tvrdim da navijači nemaju veze s ovim, čak ni Velja Nevolja. Jer, kakav si ti mafijaš kad pretiš ženi? Ja poznajem mafijaše kroz priče, mnogi od njih su elita, imaju kodeks. Ja nisam nikoga pozvala da me brani, mene će moja država da brani.  Sutra da me ubiju, želim da iza mene ostane da sam bila heroj, da ne mogu k***e da nam rade u medijima. Naša profesija je devastirana, ja neću odustati dok se ne sazna ko je ovaj lik. Ovo je neko ko je patološki zaljubljen u Maju - pretpostavlja voditeljka.

Jeremićeva danas stiže u Srbiju i ide pravo u policiju. Otkriva da ima veliku podršku od čelnika TV "Pink".

- Obavestila sam o svemu moju kuću, Željko i Milica znaju sve, podići ću ovo na najviši novo. Niko me nije utešio kao Milica, rekla mi je da ne sme dlaka s glave da mi fali. Nisam htela da opterećujem predsednika, on ima važnije stvari da rešava, ali sigurno bi im i on pritrčao u pomoć. Slučaj Jovane Jeremić pretnji treba da reši ministar policije Vulin, kao što je uzeo da rešava.

Video: Jovana Jeremić se požalila: Mnogi bogataši su se iživljavali na meni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mali

    29. jul 2022 | 13:46

    Apsolutno sam protiv ovakvih pretnji i bilo kakvog vida nasilja i zastrašivanja, ali, ti si ženo dno dna, tvoje izjave i ponašanje je za ozbiljnu psihološku analizu. Niko ne treba da te maltretira, ali za tebe je najbolji lek ignorisati te.

  • Ivan

    29. jul 2022 | 13:51

    Kakav bre sistem pravih vrednosti ti branis? Zbog takvih kao ti, kultura i obrazovanje u ovoj zemlji ne postoji

  • Kursumlija

    29. jul 2022 | 13:32

    A sto porucuju? Prozivas sve zive a ne vidis sebe,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA