Dalila priznala da se uplašila za svoje zdravlje: ". Mama mi je rekla da sam mnogo mršava, da imam anoreksiju"

- Moram da nastavim da živim - rekla je ona

  • 6
Dalila DragojeviĆ Foto: Kobra

Bivša zadrugarka Dalila Dragojević otkrila je šta joj je najteže palo nakon što je otvorila vrata doma u kojem je živela sa Dejanom Dragojevićem, a onda je progovorila o fizičkom izgledu.

Naime, Dalila se oglasila putem svog Instagram profila, i ispričala kako je podnela kada je nakon 10 meseci zakoračila u njihov zajednički dom.

- Najteže mi je bilo kada sam otvorila vrata od kuće, provela sam sa tom osobom vreme, sve smo napravili zajedno. Nije mi tada bilo svejedno, kada sam osetila miris - priznala je ona.

- Ne mogu sada da padam, moram da nastavim da živim. Nisam dozvolila da me savlada depresija. Ta stvar navike je ostala, ali to će da iščezne - poručila je Dalila koja je tokom boravka u rijalitiju drastično smršala, a sada je progovorila o fizičkom izgledu.

- Što se tiče usana, nisam preterala, filter doda još kao da su mi punije, usne su mi normalne. Neću da se snimam prirodno, hoću da mi lice bude ispeglano, kao što svi rade... Mama mi je rekla da sam mnogo mršava, da sam dobila anoreksiju, baš se uplašila. Ja kada sam videla 62 kilograma nije mi bilo dobro. Kada sam ušla imala sam 75 kilograma. Nemam strije, nije mi ostala ona koža, volim kada sam mršava, kada mi iskoče kosti - objasnila je Dalila.

Transformaciju Dalile Dragojević pogledajte u nastavku teksta.

Video: Kome to Dalila peva iz srca nakon povratka kući iz Zadruge?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA