Andreana Čekić odgovorila na optužbe koje joj je uputio Šako: "Njegov menadžment nije umeo da se organizuje"

- U startu sam mu naglasila da uskoro treba da izađe i moja solo pesma koju sam najavila čak godinu dana ranije - rekla je Andreana

  • 0
Andreana Čekić i Šako Polumenta

Foto: ATA Images

Pevačica Andreana Čekić oglasila se i odgovorila pevaču Šaki Polumenti koji je optužio pevačicu da je kriva što njihova pesma "Krvna grupa" nije uspela i nema više pregleda.

Naime, Andreana kaže da je neorganizovnost njenog kolege osnovni razlog što se pesma nije plasirala na pravi način.

- Žao mi je što duet nije jače odjeknuo, ali mislim da ima vremena za to. Kada me je Šako pozvao da gostujem u pesmi, rado sam prihvatila. Odmah sam mu rekla da sam prezauzeta zbog mnogobrojnih poslovnih obaveza i da ne znam kada ću moći da snimim spot i odradim sve ostale stvari koje su potrebne - rekla je pevačica i dodala.

- U startu sam mu naglasila da uskoro treba da izađe i moja solo pesma koju sam najavila čak godinu dana ranije - rekla je Andreana i otkrila sa kakvim se sve problemima susretalala prilikom promocije pesme:

- Šako me je zamolio da se pesma premijerno i što pre emituje u "Amidži šou", što sam ja ispoštovala i sama zamolila organizatorku emisije da to realizuje. Ona je devojka jedva našla termin jer je sve bilo popunjeno unapred i na kraju smo se dogovorili da to bude 7. juna ove godine.

- Šako i njegov menadžment su prvo rekli da im taj datum odgovara, a nakon sat vremena su mi javili da spot ne može da se završi tako brzo, pa su ga tako tri puta otkazivali i zakazivali ponovo. Inače, spot je snimljen dve nedelje pre dogovorenog termina za emisiju - rekla je Čekićeva i dodala.

- Organizatorku i PR Ognjenove emisije sam mnogo izmaltretirala i onda mi je devojka rekla da dođem sama sa solo pesmom, a da ćemo duet sa Šakom emitovati kada on bude spreman. To je razlog zašto su u emisiji obe pesme emitovane premijerno - rekla je pevačica i dodala da nije imala nikakvu lošu nameru.

- Nisam imala nikakvu lošu nameru, nije ni logično da ja bojkotujem nešto o čemu učestvujem - završila je Andreana za Kurir.

Video: Šako(m) i kapom uživa posle prevare: Aleksandra Subotić poljubila Polumentu od miline, on je miluje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA