Elena Karaman sa novim dečkom stigla u vilu bivšeg muža: "Ovo je moj dom"

Elena, koja je ovu kuću jako volela i u njoj, tokom braka sa Jugoslavom provodila čitavo leto, a sada je objavila nekoliko videa na kojima plovi ka kući i napisala "Dom"

  • 1

Biznismen Jugoslav Karić nakon razvoda sa dizajnerkom Elenom Karaman uspeo je da rasproda skoro sve što je bilo u njihovom zajedničkom vlasništvu.

Kako se pričalo za kraj je ostavio jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora. Priča se da raskošnu vilu prodaje za 1.500.000 evra, a dok je ne proda on sa prijateljima uživa tamo. Pored Novaka Đokovića, u gostima su mu bili i Sloboda i Vojin, a sada mu je stigla i bivša žena sa dečkom.

Elena, koja je ovu kuću jako volela i u njoj, tokom braka sa Jugoslavom provodila čitavo leto, a sada je objavila nekoliko videa na kojima plovi ka kući i napisala "Dom", vidno oduševljena što će u njoj boraviti dok vila ne dobije nove vlasinke.

Iako razvod nije bio buran, ali ni lagan očigledno je da su bračni partneri izgladili odnos i svako nastavio na svoju stranu, ona sa fotografom, a on uz drugu devojku. U svakom slučaju, narednih dana svi zajedno će uživati na obali mora gde imaju svoju plažu.

Budući da je za kuće na Crnogorskom primorju emotivno vezan, njihovu prodaju ostavio je za sam kraj, te se tako nedavno odlučio da jednu od svoje dve kuće u Ljutoj kod Kotora stavi na oglasnik za nekretnine, dok raskošnu vilu prodaje za 1.500.000 evra.

Elenine obajve pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA