Anabela Atijas progovorila o unuci i zetu Marku: S Mijom se dobro snalazi, a od ovoga najviše strahuje

Kako kaže, Anabela najviše uživa kada čuva unuku i dodaje da se u tome odlično snalazi

  • 4
Anabela Atijas Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Pevačica Anabela Atijas slobodno vreme koristi kako bi bila sa porodicom, a najviše sa unukom Miom, pored koje i ona sama postane dete.

Kako kaže, najviše uživa kada bejbisituje i čuva ćerku svoje naslednice Lune Đogani.

- Nikako ne propuštam da se igram sa njom. Čuvam je sama, kada sam sa njom, potpuno joj se posvetim, sklonim telefon i ne bavim se ničim drugim. Skačem, ljuljam se, čak sam nedavno pala sa ljuljaške. Podetinjim potpuno - rekla je Anabela, pa dodala:

- Toliko je slatka, ispoljava tu sreću na predivan način. Svašta radimo da to izazovemo kod nje. Blankica tu voli da bude sa nama, dam sebi oduška u tim trenucima - rekla je pevačica.

Ona je otkrila da je Luna često zove za savete, ali da se na kraju uvek snađe sama, te da joj briga o deci ide od ruke.

- Normalno je da će me Luna pozvati za savet, odgojila sam troje dece, najviše me oko toga i zove. Odlično se snalazi, mislim da je na vreme postala mama. Imala je sestre koje je na neki način odgajala jer je bila velika kada je dobila prvu i drugu sestru. Ima urođen talenat da se bavi malom decom. Za mene su oni super, sve je kako treba, divno ih je gledati, uživaju u roditeljstvu.

Anabela je takođe otkrila da je sada u dobrim odnosima sa zetom Markom Miljkovićem, sa kojim je imala sukobe tokom učešća u rijalitiju "Zadruga".

- Više puta sam pričala na tu temu i dosadno mi je da se ponavljam. Valjda se može zaključiti da je sve korektno. Izabrali smo oboje ljubav prema Luni i Miji -rekla je Anabela za "Blic".

Bake uvek imaju tendenciju da razmaze unuke, to jest da im dozvoljavaju sve što nisu svojoj deci, a Anabela kaže da svojoj miljenici ne dopušta samo ono što bi je moglo povrediti.

- Ona je maza, ali je vrlo pametno dete. Nisam uočila razmaženost. Za mene je razmaženo dete jednako voljeno dete. Imaš izbor da ga voliš ili ne. Naravno da ćemo da je volimo, ako će to da je razmazi, super. Sigurno joj neću dozvoliti nešto što će je ugroziti.

Starosti se bojim zbog dece

Pevačica je uvek izgledala atraktivno i kaže da se starosti boji samo iz jednog razloga, a to su njena deca.

- Nije da ne razmišljam, više ni u šta nisi siguran, ratovi, bolesti... Najviše me je strah za decu, da ću biti stara i nemoćna da im pomognem - rekla je Anabela, koja iskače iz kalupa drugih žena, jer kako kaže, nikada nije slagala za godine.

- Nikada sebi nisam smanjivala godine, uvek sam se družila sa starijima kada sam bila mala, pa sam čak i dodavala - završila je pevačica.

Video: Pevačica u prirodnom izdanju: Anabela pokazala lice bez trunke šminke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gile

    1. avgust 2022 | 15:36

    Ko su ovi svi?

  • Boby

    1. avgust 2022 | 17:59

    Očigledno da Marka niko ne ferma ni 5%. Najradije bi ga poslali za Brus. Nije velegrad za njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA