Prijovićeva provocira "vrelom" fotkom: Pozirala samo u brushalteru i gaćicama, a na njima sitni kristali

Pevačica je dobila puno komplimenta na račun izgleda

  • 4
Aleksandra Prijović restoran Nacionalna klasa Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović iznenadila je svoje pratioce na Instagramu novom, provokativnom fotografijom na kojoj pozira samo u donjem vešu.

Pevačica nije preterano aktivna na društvenim mrežama, i ima svega nekoliko fotografija, uglavnom u vezi sa novim projektima.

Zato je mnoge iznenadilo kada je objavila vrelu fotku na kojoj pozira samo u gaćicama i brushalteru na kojima se nalaze kristali. 

- Ja sam tvoja krv na rani, ona pesma u kafani koju ona ti brani - citirala je Prijovićeva stihove svoje nove pesme "Javno mesto".

U prvom planu su bile Prijine bujne obline, posebno grudi, ali i ravan stomak.

Sama fotografija je nastala tokom snimanja spota, a Prija se pohvalila kako ju je napravio njen suprug, Filip Živojinović

Ovom objavom Aleksandra je želela da se pohvali ne samo vitkom figurom, već i da stavi do znanja svima da je ne zanimaju optužbe da je plagirala spot izraelske pevačice Noe Kirel, koja je objavila hit singl "Thought About That".

Prethodnih dana, mediji su pisali o tome da je njen video za pesmu "Javno mesto" identičan gore pomenutom, te da ima previše sličnih kadrova da bi bila slučajnost.

Inače, njeni fanovi su bili oduševljeni fotkom, pa je pevačica dobila puno komplimenta na račun izgleda.

Video: Aleksandra Prijović progovorila o sinu, pa otkrila da je stroga majka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA