Još u tinejdžerskim danima su bili zvezde: Oni su bili poznati i kad su bili maloletni

Ne čudi što su mnogi od njih bili popularni još kao maloletni, a koliko im se ta slava dopala, govori to da su odlučili da i kada odrastu, na taj način zarađuju

  • 6
Ceca, Anastasija i Veljko Ražnatović, Luna Đogani, Mina Vrbaški, Mihajlo Veruović Vojaž, Milica Todorović

Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Neke od najvećih zvezda na domaćoj javnoj sceni prošle su trnovit put da bi danas bili slavni. S druge strane, nekima je znatno lakše da budu deo estradnog krema zahvaljujući poznatim roditeljima.

U svakom slučaju, zajedničko im je to što su karijeru započeli kao vrlo mladi, uglavnom maloletni.

Ceca Ražnatović 

Otako je sa 16 godina otpevala pesmu "Cvetak zanovetak" Ceca je postala mega popularna. Mladi devojčurak kratke kose i skromno obučena već tada je osvojila srca publike i mnogi su joj predviđali veliku karijeru.

I tako je i bilo. Danas se prati svaki njen potez i korak, a njene pesme neizostavne su na nastupu većine njenih kolega.

Anastasija Ražnatović

Naslednica Cece Ražnatović još od tinejdžerskih dana je bila zanimljiva kako medijima, tako i široj javnosti. Još kao dete, ona je sa mamom gostovala u nekim emisijama i već tad je osvojila srca publike.

Njenoj popularnosti u adolescentskom periodu su doprinele i društvene mreže na kojima je mlada pevačica redovno obaveštavala prijatelje i pratioce šta radi, gde izlazi i u kakvom se društvu kreće.

Već tada se videlo da će Anastasija krenuti maminim stopama i biti u muzičkom svetu.

Danas je javnom poslu pristupila potpuno drugačije i ozbiljnije. Iako je aktivna na društvenim mrežama, Anastasija pazi šta objavljuje na istima, svesna da je uzor mlađoj publici.

Veljko Ražnatović

Anastasijin stariji brat Veljko takođe je već godinama zanimljiv javnosti, a sve je počelo kada se vratio u Srbiju sa Kipra. Bokser je bio aktivan na Fejsbuku, a nema ko ne pamti kako se kao maloletan provodio na crnogorskom primorju.

Danas je Veljko oženjen Bogdanom Ražnatović sa kojom ima sina, uspešno se bavi boksom i živi na relaciji Beograd-Titel.

Iako se dosta povukao iz javnog sveta, javnost i dalje zanima svaki njegov potez.

Luna Đogani

Svako koga zanima svet poznatih ličnosti seća se perioda kada je trio Luna-Anastasija-Veljko bio nerazdvojan.

Đoganijeva i Ražnatovićeva su u tinejdžerskim danima bile najbolje drugarice, pa su se čak i okumile.

Dok je njena majka Anabela Atijas živela u Sarajevu, Luna se preselila u kuću Ražnatovića, pa je i to doprinelo da se ona i Anastasija dodatno zbliže.

S druge strane, Luna je i sa Veljkom bila bliska jer su svojevremeno bili u vezi.

O tome su i sami ranije pričali, ali su, kada su raskinuli, rekli da je to bila klinačka ljubav.

Ipak, prijateljstvo između Lune i Anastasije je puklo nakon nekoliko godina, a nijedna od njih nije želela da otkrije razlog.

Milica Todorović

Pevačica nije dete poznatih ličnosti, ali je sa svega 14 godina pobedila u takmičenju "Zvezde Granda" i otpočela muzičku karijeru. Milica je bila miljenica publike od samog starta, a njen privatni život je i tada, kao i sada zanimao javnost,

Inače, pevačica je jednom prilikom otkrila da u Još u tinejdžerskom periodu, Milica je bila jako tražena, pa je imala malo vremena za prijatelje.

Zbog ogromne popularnosti, Milica već u tinejdžerskom periodu nije imala vremena za druženje sa prijateljima.

- Počela sam da radim sa 14 godina. Imala sam situacije kada me društvo zove da idem u grad, a ja kažem da ne mogu jer moram da radim. Iako mi je falilo druženje, volela sam muziku. Ona je danas moj život i od toga živim. Jeste naporan posao, ali uživam - rekla je pevačica.

Mihajlo Veruović Vojaž 

Kada se pojavio na sceni Vojaž nije još bio punoletan, a vrlo brzo postao je zvezda među tinejdžerima koji su ga čekali na svakom koraku za autogram ili selfi.

Tokom veze sa Breskvicom, stekao je još veću popularnost, a njihovi dueti su bili omiljeni među generacijom Z.

Pregledi njegovih pesama i klipova na Jutjubu brojali su milione, pa ja zarada bila više nego odlična, naročito za nekog tako mladog.

U međuvremenu, Vojaž je postao punoletan i mnogo ozbiljnije se posvetio muzici i javnoj sceni.

- Nekada mi se desi da stanem i pomislim: "Mihajlo, da li si ti normalan"? Ali opet i razumem sebe donekle. Došao iz stvarno siromašne priče i sam sam svojim radom i verom uspeo da obezbedim sve, pa čak i više nego dovoljno za sebe i svoju porodicu. Za uspeh sam zahvalan i znam da je od Boga, ali novac je zla stvar i sve više shvatam zašto - rekao je Vojaž nedavno.

Mina Vrbaški 

Jedna od najskandaloznijih učesnica Zadruge u centar pažnje je dospela nakon što je obelodanjena njena navodna afera sa Šakom Polumentom, kada je imala 17 godina.

Mina je bila na naslovnim stranama svih medija, a ubrzo nakon toga je ušla u rijaliti.

Kako su izgledali nekada, a kako danas, pogledajte u galeriji.

Video: Selfi majke i ćerke: Ceca namešta kosu, Anastasija se plazi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA