≫ 

Čukanović dao otkaz, pa otišao na letovanje privatnim avionom: Na odmor pukao najmanje pola miliona

Sudeći po storijima, ova luksuzna francuska destinacija nije jedina gde boravi, već ide i na izlete, vozi se brodom, posećuje luksuzne restorane...

  • 11
Filip Čukanović Printskrin: Instagram/cukanovicfilip

Filip Čukanović nedavno je otkrio da je dao otkaz na Prvoj televiziji, gde je vodio jutarnji program, a dok ne počne nova televizijska sezona i on počne da radi na nekoj najverovatnije novoj televiziji, voditelj je sebi dao oduška i otputovao.

Iako još uvek nije poznato gde će nastaviti svoju profesionalnu karijeru, ono što se može videti jeste da Filip baš uživa u životu.

Naime, on je trenutno na godišnjem odmoru, a letuje u Kanu sa svojom prijateljicom Sandrom Mitrović, inače ćerkom vlasnika TV Pink, Željka Mitrovića.

Njih dvoje se druže dugi niz godina, a kako se čini na put su otišli privatnim avionom. Izabrali su hotel koji im je baš po meri, a ono što je šokantno jeste koliko je voditelj novca odvojio za provod. Noć u ovom hotelu po osobi košta najmanje 370 dolara, odnosno nešto više od 42.000 dinara, kako se može videti na brojnim sajtovima za buking.

Sudeći po storijima, ova luksuzna francuska destinacija nije jedina gde boravi, već ide i na izlete, vozi se brodom, posećuje luksuzne restorane, pa je računica samim tim mnogo veća.

Na jednoj od njegovih objava na Instagramu vidi se da je posetio japanski restoran, a na meniju se cene kreću, prebačene u našu valutu, od 9.000 pa sve do čak 17.000 dinara. U drugom restoranu, koji je posetio kada je bio na izletu, cene su nešto manje, pa tu račun može da iznosi između 6.000 i 11.000 dinara.

Čukanović je išao i u poznati klub na plaži, a tu mu se, nema sumnje, novčanik malo "odmorio" pošto se cene kreću od 2.000 pa do 6.500 dinara.

Kada se sve oduzme i sabere, voditelja bi ovo letovanje moglo da košta i više od pola miliona dinara.

Video: Palma u sekundi ispresavijao voditelja jutarnjeg, on unezveren ponavljao: Živ sam, živ sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA