Lepa srpska političarka oduševila gestom: Ana Grozdanović na obeležavanju "Oluje", poslala snažnu poruku

Ana je već poznata kao političarka koja je jako posvećena svom poslu, a svojim predanim radom i humanim gestovima iznova oduševljava javnost

  • 5
Ana Grozdanović SPS Foto: Instagram/grozdanovicana_

Najlepša srpska političarka i članica Socijalističke partije Srbije, Ana Grozdanović još jednom je pokazala da je veliki patriota i rodoljub. Ona je učestvovala je u obeležavanju Dana sećanja na Srbe stradale u zločinačkoj akciji "Oluja" zajedno sa delegacijom Socijalističke omladine. 

Ana je već poznata kao političarka koja je jako posvećena svom poslu, a svojim predanim radom i humanim gestovima iznova oduševljava javnost.

Sada je na svom Instagramu, gde je prati preko 110.000 ljudi, poodelila fotografije sa obeležavanja Dana sećanja na Srbe stradale u "Oluji". 

Danas sam sa delegacijom Socijalističke omladine, zajedno sa predstavnicima SUBNORa i Srpske Pravoslavne Crkve, učestvovala u obeležavanju Dana sećanja na Srbe stradale u zločinačkoj akciji „Oluja“ koju je Hrvatska vojska sprovela i proterala 250 000 Srba sa vekovnih ognjišta. Suze uplakane dece, strah užasnutih majki i nemoć prognanih starih i bolesnih ne mogu biti postojani i čvrsti temelji evropskih demokratija, ni jedne države, pa ni Hrvatske - počela je Ana i dodala:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ana Grozdanovic SPS (@anagrozdanovicc)

- Ubeđena sam da će atifašistička borba koja i danas traje biti povod da razumni, humani i plemeniti ljudi u celom svetu odlučno dignu glas protiv kvazi država koje su nikle na temeljima nekadašnjih tvorevina Trećeg Rajha i koje učestvuju u progonu Srpskog naroda koji je zajedno sa Jevrejima i Romima, procentualno podneo najveći teret borbe protiv Hitlerovih armada. Ponosna sam na rodoljublje našeg naroda i plemenite ideje za koje se uvek borio. Ni jedna žrtva i ni jedna suza ne sme biti zaboravljena. Ubeđena sam da će moja generacija biti svedok velike pobede slobode, pravde i humanosti nad silama zla, mraka, fašizma - napisala je Ana.

Podsetimo, lepa političarka je nedavno oduševila javnost kada je objavila da je uz pomoć Ivice Dačića i Vladimira Zagrađanina prikupila potrebna sredstva za lečenje jednog dečka i jedne devojčice.

- Danas Vam predstavljam novu akciju u toku je prikupljanje sredstava za lečenje jednog divnog dečaka i jedne prelepe male devojčice, pošto nije prikupljeno dovoljno sredstava ja sam zamolila svog šefa Ivicu Dačića i rukovodstvo partije Vladna Zagrađanina da pomogu i danas sa zadovoljstvom mogu da kažem da smo prikupili potrebna sredstva za lečenje ovih malih divnih bića, a sada nam preostaje da se samo molimo Bogu da operacije budu uspešne - napisala je Ana.

Video: Dačić: Socijalisti će podržati Vladimira Orlića, kandidata SNS za predsednika parlamenta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA