Miljana Kulić se već 8 dana bori za život: "Ima užasne bolove u stomaku, negde gubi krv..."

Miljana Kulić prevezena je iz KC Niš hitno u Klinički centar Srbije u Beogradu

  • 17
Miljana Kulić KBC Srbije

Foto: Nikola Tomić, TV Pink

Rijaliti zvezda Miljana Kulić prebačena je tokom jučerašnjeg dana u Klinički centar Srbije u Beogradu, a ona se već 8 dana bori za svoj život.

Miljana Kulić i vodi borbu sa komplikacijama koje su nastale kao posledica operacije smanjenja želuca.

Njeno stanje i dalje nije stabilno, a prema rečima izvora koji je upućen u Miljanino zdravstveno stanje, rijaliti zvezda je i dalje na intenzivnoj nezi i trpi užasne bolove:

- Mnogo je uznemirena, negde gubi krv, i na intezivnoj nezi je. Ima užasne bolove u stomaku, otečena je i još uvek je na kiseoniku - rekao je kratko za Informer izvor blizak Miljani.

Podsetimo, posle niza komplikacija, Miljani je u Kliničkom centru u Nišu izvađena slezina, bila je i u veštačkoj komi, a informacije o njenoj borbi za život uznemirile su javnost.

I taman kada je objavljeno da se stabilizovana, te da je njeno zdravstveno stanje "ide na bolje", Nišlijka je juče hitno prebačena u Klinički centar u Beogradu.

Marko Đedović je sve vreme na vezi sa Miljane Kulić, Marijom, od koje je saznao najnovije informacije o njenom zdravstvenom stanju.

- Video sam se malopre sa Marijom. Nije tačno da Miljana gubi krv. Koliko sam upućen i koliko mi je Marija rekla, Miljanini nalazi su isti kao u Nišu, što zapravo znači da se stanje ne pogoršava. Svi u Kliničkom centru brinu o njoj, sve je urađeno od analiza koje su bile potrebne. Miljana je u istom stanju, dakle, ne pogoršava se, već je stabilno - rekao je Marko za "Pink.rs".

Video: Samo bahato, ali na tuđ račun: Kulićke se luksuziraju u Turskoj! Sauna, bazen, masaža, džakuzi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA