Oglasili se Maja i Filip Car nakon priča da su se pomirili: Bivši ljubavnici otkrili da li su u kontaktu

Car je kasno sinoć zaintrigirao pratioce na Instagramu storijem kojim je svima stavio do znanja da mu se nešto lepo dešava, uz pesmu Šaka Polumente, a odmah posle njega je istu numeru objavila i Maja

  • 0
Maja Marinković Filip Car Foto: Kobra, Instagram/majamarinkovic

Društvene mreže su izgorele kad su Maja Marinković i Filip Car objavili storije i uz njih stavili istu pesmu - "Nemoj da se bojiš", koju izvodi Šako Polumenta. Odmah su krenule spekulaciji da su ovo jedno drugom posvetili.

Car je uz pesmu stavio i citat:

- Ponekad je potrebno da lepe vesti zadržite za sebe. Nisu svi iskreno srećni zbog vas.

Već to je bilo dovoljno za razna scenarija , međutim, Majin stori sve je, čini se, razjasnio. Samo pola sata kasnije, ona je objavila svoju sliku uz istu pesmu koju je prethodno objavio Car, pa su odmah krenule priče o njihovom ponovnom zbližavanju.

Maja se sad oglasila i istakla da nije u vezi sa Filipom, međutim, nije demantovala da su ponovo u kontaktu.

- Možete da pričate i pišete šta hoćete, to nije istina. Ja sam srećna u svojoj vezi, što i vama svima želim. Prijatan dan - napisala je Marinkovićeva na Instagramu, uz emotikon poljupca.

Posle nje, oglasio se i Filip Car.

- Ljudine, ispala je slučajnost stvarno za ovu, da je ona okačila istu pesmu, da li pre ili posle mene, ali nema nikakve poveznice između nas dvoje. Moja pesma je bila totalno nevezana za nju. A što se objave tiče, bilo šta lepo što mi se dešava u životu van medija, treba zadržati za sebe, da ne bi bilo pokvareno zlim svetom. Sve što mi se dešava u privatnom životu, što se tiče ljubavi i tako nekih stvari, ću ipak vrlo rado da zadržim za sebe - izjavio je Car za "Pink.rs".

Video: Maja Marinković opasno provocira: Snimak u belom bikinuju, dok sve puca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA