Iščekuje bebu! Ana pokazala trudnički stomak: Koraćeva nasmejana pozirala u liftu, a on joj pravi društvo

Ana je pokazala koliko je uzbuđena zbog trudnoće, kada je objavila fotografiju iz lifta na kojoj joj je stomak bio u prvom planu

  • 8

Bivša zadrugarka Ana Korać nedavno je na svom Instagram profilu objavila lepe vesti i sa svojim pratiocima podelila da je u drugom stanju. 

Sada je pokazala koliko je uzbuđena zbog trudnoće, kada je objavila fotografiju iz lifta na kojoj joj je stomak bio u prvom planu.

- Baby loading - piše ispod fotografije.

Društvo joj je pravio njen pas Stiker, a Ana nije skidala osmeh sa lica.

Podsetimo, pre nekoliko dana u medije je dospela vest da je Koraćeva trudna, što je i potvrdila.

- Kao prvo želim da se izvinim što me dugo nije bilo na Instagramu, ali imala sam najlepši razlog za to. Morali smo malo da odmaramo više i pustimo neko vreme da sve bude kako treba, sada kada si dovoljno porasla mislim da je došlo vreme da sa vama podelim ove prelepe vesti - započela je objavu Ana.

- Ne znam sta bih pre napisala i odakle počela. Toliko sam te želela i maštala da će se ovo jednog dana ostvariti, i sada konačno si tu. Znaj da si stvorena iz ogromne ljubavi. Čekamo te da te mazimo pazimo, ljubimo i čuvamo od svih, mrvice moja, sta god devojčica ili dečak, nije bitno, jedino što je bitno da ćeš biti najvoljenija beba na svetu. I nešto meni najslađe i najlepše je to što tvoj tata svaki dan priča sa tobom preko mog stomaka - rekla je Ana.

Video: Ana Korać donela neobičan poklon Luninoj ćerki za rođendan: Oduševila je i nju i malu Miu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA