≫ 

Sandra Afrika izdvaja pravo bogatstvo za novu jahtu: "Prštaće" luksuz od pola miliona evra

- Sandra je poželela nešto bi se moglo nazvati pametnom jahtom iako će, kako je to obavezno, tokom plovljenja imati posadu - rekao je izvor

  • 5
Sandra Afrika

Foto: Telegraf.rs

Pevačica Sandra Afrika odlučila je da kupi luksuznu jahtu, za koju če kako pišu domaći mediji izdvojiti oko pola miliona evra.

Naime, Sandra već ima svoj brod, a sada želi i luksuznu jahtu.

- Sandra obožava leto i more, ali ne voli naročito da odlazi na plažu - rekao je izvor i dodao:

- Najviše joj prija da se osami ili da s prijateljima bude izolovana daleko od očiju javnosti i običnog sveta, pa je plovilo idealno rešenje. Sandra brodom može da se odveze na otvoreno more ili da krstari od mesta do mesta, obilazi ostrva i uživa. To je i radila svih ovih godina kada je u Crnoj Gori, ali shvatila je da je došlo vreme da kupi veće prevozno sredstvo.

Pevačica je konsultovala poznavaoce nautike i ispisala listu svojih želja, a oni su, pronašli idealno morsko prevozno sredstvo.

- Umesto broda koji sada poseduje, Sandra će kupiti jahtu. Pored toga što želi veći prostor i ekskluzivniji enterijer, ona jahtu smatra i statusnim simbolom, pa će to biti jedan od znakova koji će nedvosmisleno ukazati na činjenicu koliko je uspešna na estradnom nebu. Napisala je spisak želja, a jedan od njenih prijatelja koji je i nautički stručnjak pomogao joj je da izabere savršeni model za sebe - rekao je izvor za Alo i otkrio koliko će navodno koštati Sandrino novo plovilo:

- Nova jahta koštaće Afriku oko 500.000 evra. Imaće dve spavaće sobe, deo na otvorenom nalik dnevnoj sobi, kupatilo, kuhinju i toalet, a u skladu s vremenom u kome živimo, sve komande će moći da se vrše putem aplikacija na mobilnom telefonu. Sandra je poželela nešto bi se moglo nazvati pametnom jahtom iako će, kako je to obavezno, tokom plovljenja imati posadu.

Izvor je takođe otkrio i da pevačoca razmišlja i o imenu svog novog plovila jer je poznato da se protiv malera u plovidbi za čamac, jahtu ili brod uvek bira žensko ime.

Podsetimo, Sanda Afrika je jednomprilikom izjavila da je prvi brod je dobila na poklon od svoje babe iz Nemačke, a tada je priznala i šta joj najviše prija u tome što u svom vlasništvu ima plovilo.

- Iskreno, prija mi kada sam sama na brodu, tu možeš da se odmoriš i uživaš kao čovek - rekla je tada Afrika.

Video: Na jahti sa Sandrom Afrikom: Evo šta nam je ispričala o svom boravku u Budvi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA