Vreme čitanja: oko 3 min.

Pretučena Zvezda Granda! Bivši dečko nasrnuo na pevačicu: "Lice mi je unakaženo, polomljen mi je prst"

Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovo nije prvi put da je pevačica pretučena, Marina se u februaru ove godine oglasila na društvenim mrežama i rekla da su je prebila dva nepoznata muškarca

  • 9
Marina Radosavljević Foto: Instagram/marina.radosavljevic.maky

Pevačica "Granda", Marina Radosavljević pretučena je 4. avgusta. Nju je navodno pretukao njen bivši ljubavnik I. T. za kojim policija intenzivno traga.

Naime, Marina je trenutno smeštena na odeljenju hirurgije, odakle se oglasila i otkrila detalje napada.

- Nisam dobro. Trenutno se nalazim na odeljenju hirurgije. Polomljen mi je prst, imam jake bolove u predelu grudnog koša, sve me kosti bole, lice mi je unakaženo i imam rusku kragnu. Mislila sam da će lekari da me puste kući danas, ali mi je lekar rekao da ne dolazi u obzir jer sam dobila potres mozga i zbog toga čim pokušam da ustanem, počnem da povraćam. Zbog toga mi ne daju da idem kući i moraću još neko vreme ostanem u bolnici- rekla je Marina, a potom i ispričala kako je došlo do nemilog događaja.

- Drugarica me je nagovorila da dođem, iako mi se, pravo da vam kažem uopšte nije izlazilo. Bile smo u VIP loži kada je, kako su mi rekli, doleteo I. T. i počeo da me pesniči. Oko njega su bili i njegovi prijatelji i niko ništa nije preduzeo povodom toga. Pala sam na pod od prvog udarca, a potom i u nesvest, ali on je nastavio da me udara. Dakle, to su videli njegovi prijatelji, ali verujem da je sve zabeleženo na kamerama. Takođe, dron je obletao sve vreme, pa je verovatno i da je preko njega sve snimljeno.

Kako Objektiv prenosi, sugrađani koji su se zatekli na mestu događaja tvrde da je Marina prethodno isprovocirala I., te je to bio okidač zbog kojeg je pomenuti upotrebio silu. Sa druge stane, Marinina priča je sasvim drugačija:

- Ne da ga nisam isprovocirala, nego ga uopšte nisam primetila, niti sam bila blizu njega. Došla sam sa drugaricom i ona mi je posle prepričala, jer zbog potresa mozga ne mogu da se setim tog prvog trenutka. On je čuo od ljudi da sam došla, sišao je i momentalno počeo da me bije. Koji je razlog svemu tome, stvarno ne znam, ali nijednog trenutka nisam dala povoda da me napadne.

Marina takođe otkriva da je ceo slučaj prijavljen nadležnim organima.

- Ovo nije prvi put da mi se dešava. Prijavila sam ga policiji, a od njih sam dobila informaciju da je pobegao. Iskreno verujem da nadležni organi rade svoj posao  - rekla je Marina.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je pevačica pretučena, ona se u februaru ove godine oglasila na društvenim mrežama i rekla da su je prebila dva nepoznata muškarca.

- Izašla sam iz auta, a onda su me dvojica krupnijih muškarca bez bilo kakve verbalne konverzacije napali. Jedan od njih nespretno je prskao suzavcem, drugi oborio i obojica tukli pendrekom bez bilo kojih meni znanih motiva - napisala je Marina.

Onada je tada rekla da se ovakve nemile stvari se dešavaju ženi, nečijoj ćerci, sestri... pa tek onda pevačici.

- Bespomoćno sam ležala na podu i gledala kako blago trčećim korakom preskaču korito reke i odlaze. U neverici sam, ali sam dobro i stabilno psihički toliko da pokušaj zastrašivanja, prebijanja i eventualnog ubistva mogu podvesti pod kukavičluk i loš sistem funkcionisanja današnjice. Jesmo li mi u Teksasu ili? Osećam se razočarano i nezaštićeno - napisala je  tada Marina.

Video: Pretučena, u ranama: Sandra nam je poslala jezive slike i snimak nasilja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cane

    8. avgust 2022 | 10:21

    Niko, nikoga ne napada, tek tako. Mora da ga je varala.

  • Maja

    8. avgust 2022 | 10:06

    Ja marinu obožavam i jako ju dug niz godina pratim. Još ka je pevala sa srebrnim krilima pa još dok se odvojila i sama počela da gradi karijeru kao marina Perazić. Jako joj puno sreće želim i brz oporavak

  • DARKO 100%

    8. avgust 2022 | 10:46

    Lepa ,zgodna i nepeva lose,sramno je to sto prezivljava da pojedini pod znakom navoda muskarci iskaljuju bes i odmeravaju snagu nad njom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA