≫ 

Marija Kulić kroz suze progovorila o Miljaninom stanju: "Jako je uznemirena, tamo nema nas, nema nikog svog"

Kulićka je otkrila i da je prezadovoljna načinom na koji doktori brinu o njenoj ćerki, a ne krije da je uznemirena i da je najviše brine tromboza, koja je Miljani dijagnostifikovana

  • 19
Miljana Marija Kulić Foto: ATA Images, Telegraf.rs

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić, prebačena je u Klinički centar Beograd iz Niša, kako bi dobila adekvatnu medicinsku pomoć nakon komplikacija, usled operacije želuca u Turskoj.

Za domaće medije oglasila se Marija Kulić i rekla da ona čeka rezultate najnovijih analiza, koje su Miljani jutros urađene, kao i to da joj doktori kažu "šta dalje".

- Čekam nove infromacije. Miljana je i dalje u šok sobi, radili su joj jutros u 6 laboratoriju, uzeli krv, treba da prođe nekoliko sati da budu gotove analize, pa čekam da zovem doktore, da vidim kakvi su rezultati, ima li promena, šta će da mi kažu... Čekam da vidim hoće li je prebaciti na neko drugo odeljenje - rekla je uznemirena Marija i dodala.

- Miljana je mnogo uznemirena i uplašena, kako i ne bi bila. Za razliku od drugih pacijenata na šok odeljenju, ona je svesna svega, svesna je i gde je, a dodatno je uznemirava to što oko sebe gleda druge pacijente u teškom stanju. Jako je uznemirena, a tamo nema ni nas, nema nikog svog. Posete su strogo zabranjene zbog korone, ne mogu da je vidim, džaba idem tamo.

Kulićka je otkrila i da je prezadovoljna načinom na koji doktori brinu o njenoj ćerki, a ne krije da je uznemirena i da je najviše brine tromboza, koja je Miljani dijagnostifikovana.

- Doktori su sjajni, stvarno reči nemam, non-stop sam na vezi sa njima. Toliko su ljubazni, ništa im nije teško da mi kažu, da mi objasne. Stanje joj je nepromenjeno, kao i u Nišu - najveći problem je ta tromboza stomačnih vena, sve vreme intravenski prima propisanu terapiju. To daje rezultate, ostali parametri su joj dobri, ti neki parametri padaju polako nakon operacije... - rekla je Marija i dodala da Miljana dobro reaguje na terapiju.

- Lepo reaguje na terapiju, ali kada pogledaju na skeneru, isto je stanje. Ne znam više, molim se Bogu, verujem u lekare i samo čekam neke bolje vesti. Ne spavam, ne mogu da se smirim, ne mogu da opišem koliko je teško sve ovo kroz šta prolazimo, ali iz ove kože se ne može -  rekla je kroz suze Marija Kulić, prenosi Pink.

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    8. avgust 2022 | 11:37

    Dokle? Šta će u šok sobi ako je svesna svega? Svašta!

  • Nina

    8. avgust 2022 | 12:19

    Šteta što u šok sobi ne možete da pijete kafu ,pivo i pušite ko indijanske babe,bruka i sramota

  • Laza spas

    8. avgust 2022 | 13:57

    To nije dete, nego bezobrazna ženetina, koja je shvatila da može sve da istera po svome. Takav primer je imala u kući ako nije i do genetike.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA